01abindızo01
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
beyler minecraft a girdim oto farm yapıcakdtı pisonları koydum pistonlar açılıyordu fakat kapanmıyor du bunun bir çözümü varmı varsa yadırm edin daha önce hiç böyle3 bir şey olmamıştı (SÜRÜMÜM 1.8)
bro redstone ların şartele bağlı olması lazım ve yineleyici ile yap kullanışlı olur iyi günlerbeyler minecraft a girdim oto farm yapıcakdtı pisonları koydum pistonlar açılıyordu fakat kapanmıyor du bunun bir çözümü varmı varsa yadırm edin daha önce hiç böyle3 bir şey olmamıştı (SÜRÜMÜM 1.8)
ewet öyle yappıyorum ama pistonlar kapğanmıyorbro redstone ların şartele bağlı olması lazım ve yineleyici ile yap kullanışlı olur iyi günler![]()
Minecraft'ın gerçek hayat gibi olması imkansız gibi bir şey. Ayrıca kızıltaş itemi minecraftta yukarı yönde uzatılamaz.(modlar ile olabilir sadece) Yani gerçekçilikle hiç alakası yok. Devrelerinde öyle. Gerçek hayatta lamba devresi yapmak zordur. Bunu en iyi Elektrikçiler ve Elektronik okuyanlar bilirler.Aynen redmini at gercek hayattaki elektrikle aynisdr red stone
SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz ilkokul 4. Sınıfa giderken ne devreler yaptık bir bilsenMinecraft'ın gerçek hayat gibi olması imkansız gibi bir şey. Ayrıca kızıltaş itemi minecraftta yukarı yönde uzatılamaz.(modlar ile olabilir sadece) Yani gerçekçilikle hiç alakası yok. Devrelerinde öyle. Gerçek hayatta lamba devresi yapmak zordur. Bunu en iyi Elektrikçiler ve Elektronik okuyanlar bilirler.
Yaşasın komut bloklarıMinecraft'ın gerçek hayat gibi olması imkansız gibi bir şey. Ayrıca kızıltaş itemi minecraftta yukarı yönde uzatılamaz.(modlar ile olabilir sadece) Yani gerçekçilikle hiç alakası yok. Devrelerinde öyle. Gerçek hayatta lamba devresi yapmak zordur. Bunu en iyi Elektrikçiler ve Elektronik okuyanlar bilirler.
Komut blokları da bir yere kadar gidebiliyor oyunda.Yaşasın komut blokları
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaşasın scoreboardKomut blokları da bir yere kadar gidebiliyor oyunda.