Minecraft.exe'yi "C:\Program Files (x86)\Minecraft\ kısmında bul ve yönetici olarak çalıştırmayı dene.Belki işe yarar ama emin değilim.Minecraft'ı açmaya çalışırken aldığım hatanın tümü
''Unable to start the Minecraft Runtime Environment. This is most likely caused by a corruption. Please try to reinstall Minecraft.''
Çalışması lazımdı@Enfalx Tavsiyen için teşekkür ederim fakat dediğin şekilde yaptığımda bir sonuç alamadım .
Nope. O hatayı bende yaşamıştım. Launcher ile alakası bile yok...Çalışması lazımdı.O zaman daha kullanışlı bir launcher dene.Belki sorun launcherinden kaynaklanıyordur.
Aklıma bir şey gelmiyor ki.Dediğim şekilde olması gerekiyordu nedense olmamış.Nope. O hatayı bende yaşamıştım. Launcher ile alakası bile yok...
Kullandığım launherı minecraft.netten indirdim ondan daha kullanışlı bir launcher varmı bilmiyorum.[DOUBLEPOST=1436545429,1436545326][/DOUBLEPOST]Çalışması lazımdı.O zaman daha kullanışlı bir launcher dene.Belki sorun launcherinden kaynaklanıyordur.
Tamam teşekkürler deneyeceğim[DOUBLEPOST=1436546937][/DOUBLEPOST]@Enfalx ve @Sarper170 ikinizinde önerilerini sırasıyla yaptığım zaman sorunum çözüldü . TEŞEKKÜRLER .Java runtime environment not found hatası veriyorsa al şunu:
Eğer oda çalışmaz ise internete "Java Runtime Environment download" yaz.
Yey!Kullandığım launherı minecraft.netten indirdim ondan daha kullanışlı bir launcher varmı bilmiyorum.[DOUBLEPOST=1436545429,1436545326][/DOUBLEPOST]
Tamam teşekkürler deneyeceğim[DOUBLEPOST=1436546937][/DOUBLEPOST]@Enfalx ve @Sarper170 ikinizinde önerilerini sırasıyla yaptığım zaman sorunum çözüldü . TEŞEKKÜRLER .![]()