Minecraft Şampiyonası'nda Pelerin Almak İçin Görevler

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
minecraft-pelerin.jpg

Minecraft Şampiyonası'nda Pelerin Almak İçin Görevler

Merhaba değerli Minecraft oyuncuları! Bu konuda Minecraft Şampiyonası'nda pelerin almak için tamamlanması gereken görevlerin listesini vereceğim. Etkinlik 22 Temmuz 2024 tarihinde başladı ve ağustosun 5'ine kadar devam edecek fakat görevler biraz uğraştırıcı. Yalnız öyle ki, pelerin gibi özel bir ödüle sahip olacağınız için uğraşlarınızın karşılığını alacağına inanıyorum. Uzatmadan pelerin görevlerini listeliyorum. Görevler,

1. Kırmızı tavşan
  2. Turuncu vahşi kedi
  3. Sarı yak
  4. Açık yeşil lama
  5. Yeşil geko
  6. Camgöbeği çakal
  7. Deniz mavisi aksolotl
  8. Mavi yarasa
  9. Mor panda
  10. Pembe papağan
  11. Grid runners
  12. Sands of time
  13. Meltdown
  14. Ace race
  15. Gizemli mağara
kapışmaları şeklinde verilmiş. Görevlere ait açıklamaları aşağıdaki görsellerden görebilirsiniz. Heyecanla oyuna girip ivedilikle görevlere başladığım ve 11, 12 ve 14. görevleri tamamladığım için, bu görevler yeşil renkli arka plana sahip şekilde görünüyor.

1.png
2.png
3.png
4.png
5.png
6.png
7.png
8.png
9.png
10.png
11.png
12.png
13.png
14.png
15.png

Ace race görevinden bir görüntü ile konuyu bitiriyorum. İyi oyunlar...

minecraft-şampiyona-görevler.png

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Bu arada, görevlerin tamamlanmasında gerekli olan eşyaları, harita içerisindeki NPC market üzerinden alabilirsiniz. Yerini bulmak için haritayı biraz gezinmek gerekiyor. Ayrıca diğer NPC marketler üzerinden, görev dışı kozmetikler de alabilirsiniz. Yalnız öncelikle pelerine yönelik market eşyalarını tercih etmenizi tavsiye ederim.

minecraft-şapkaları.png

Screenshot_4.png