Minecraft Satın Alabileceğiniz Siteler

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Son zamanlarda dolandırmak çok milletin önüne gelir oldu. Hani samanlikta iğne aramak vardırya, iğne artık önlerine geliyor dolandırmak isteyenlerin. Sunucumda çok yaşadım bitanesi sahte skype hesabı açıp bizim oyuncuları dolandırıyordu. Bu arkadaş yüzünden 30 - 40 TL gitti kendisini savcılığa verip 1milyar kazandık. Yani kısaca kendi sitesinden almanız, 5 - 10 TLye satanlar illaki bir iş vardır içinde onların. Asparagas haber yayınlayıp bizi yemeye çalışıyorlar.
1 Milyar mı 1 Milyon mu pls çok sallama

Ayrıca reklam yapmalarını çok hoş karşılamıyorum.Burdaki amaç sırf reklam için gibi duruyor

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
afedersin ama herşeyi bir prim sanacak kadar aptal birisin... bende maxigame'den kredi kartıyla aldım ve gayet memnunum. MaxiGame'nin kazanacağı maximum para 4TL bakarsan anlarsın. Mobil ödeme desteğide veriyor zaten
emin misin maxi den adığında 67,50 tl
minecrafttan aldığımızda 20 euro = 55,50 tl (google ile çevirdim yani güncel fiyat)
evet arada 4 tlden fazla fiyat farkı varmış gibi duruyor ne dersin??

SectionFire

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Allah böyle dolandırıcılara cezasını vermezken nice suçsuzlar şu an ne sıkıntılar çekiyor. Çok güzel paylaşım olmuş helal krafmen reis

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Ben de 5 TL'ye birinden satın almıştım, skin değiştirebiliyorum, nicki IRFN. Ben de nicke uygun olsun diye nüfus müdürlüğüne gidip adımı İrfan diye değiştirdim :p

Şaka bir yana, SonOyuncu olarak oyunu satın almayı öneriyoruz ve **************** vb. siteleri biz de güvensiz buluyoruz.

''En güveniliri paranızı biriktirip 50-60 liraya kendi Orjinal hesabınızı almanızdır.'' Yazısını gördüm.. Crack oyun reklamı yapan bir forumdan bunu beklemezdim.. :)
Bir platform kitle neyse ona hizmet eder. Türkiye'nin büyük çoğunluğu premium kullansa, forum da cracklere hizmet etmezdi. Yine SonOyuncu da öyle. Her ne kadar Premium'u destekliyor olsak da kitle yüzünden premiuma geçiş yapamıyoruz.