MİNECRAFT SATIN ALAMAMA

paxtox

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben minecraft premium satın almak istiyorum ininal kartımda yeterli miktar(95tl) var ama oyunu almak için butona bastığımda 'An error occurred while placing order, please verify credit card info and try again'(siparis verirken bir hata olustu lutfen kredi karti bilgilerini dogrulayip tekrar deneyin)diye bir hata veriyor lutfen yardimci olurmusunuz

SSlora_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende yaşamıştım . Gmaile mesaj gelmişti sandığım kadarıyla . Ordaki linkten gittim premium almaya .

juntos

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
Mojang Türkiyede kredi kartı alımlınlarını kabul etmiyor bildiğim kadarıyla oyuzden paypal ile alıyordu herkes artık paypalda kapalı o yüzden farklı sitelerden gift code felan satın alabilirsin ancak.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Minecraft Server Sunucuları

eglishfast

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kartı yeni almışsın veya 3d kapalı 3dyi açtır müşteri hizmetlerini ara açsınlar yeni aldıysan 48 saat beklemen gerekli

Mojang Türkiyede kredi kartı alımlınlarını kabul etmiyor bildiğim kadarıyla oyuzden paypal ile alıyordu herkes artık paypalda kapalı o yüzden farklı sitelerden gift code felan satın alabilirsin ancak.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Minecraft Server Sunucuları
kredi kartı türkiye japonya zart zurt diye ayrılmıyor visa ve mastercard olarak ayrılıyor :)