Minecraft Satın Aldım Ama Nasıl İndireceğim

ottway

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu listeme ekliyorum ama 20 server denedim giremedim. Bildiginiz iyi bir yer varmi ? Yada minecraft sunucu reklami yapan bir yer?

KaptanPenguen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucu listeme ekliyorum ama 20 server denedim giremedim. Bildiginiz iyi bir yer varmi ? Yada minecraft sunucu reklami yapan bir yer?
Forumumuzda sunucu bölümü var. Yukarından forumlar kısmına bas biraz aşağıda sunucular var. Eğer Hexxit'te normal sunuculara girmeye çalışıyorsan giremezsin.

ottway

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Forumumuzda sunucu bölümü var. Yukarından forumlar kısmına bas biraz aşağıda sunucular var. Eğer Hexxit'te normal sunuculara girmeye çalışıyorsan giremezsin.
Peki sunucuyu buldum diyelim. Herhangi bir sekilde sunucuya kayit olmam gerekiyormu? Birde onu danisayim. Yani metin2 pvp gibi diyeyim. Sunucuya kayit olmaya gerek vamri

scc

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
2
Peki sunucuyu buldum diyelim. Herhangi bir sekilde sunucuya kayit olmam gerekiyormu? Birde onu danisayim. Yani metin2 pvp gibi diyeyim. Sunucuya kayit olmaya gerek vamri
Çoğu sunucuda oyun içinde kayıt bazılarında sunucun sitesi üzerinden kayıt olabilirsin

İyi günler dilerim
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KaptanPenguen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Genel olarak iki sunucu türü var. Premium ve Crack sunucular. Eğer girdiğin sunucu Premium'lara özel sunucu ise hiçbir kayıt istemez. Ama Crack'li sunucuya girersen kayıt olmanı ister. Eğer sunucuya girince haraket etmiyorsa muhtemelen kayıt istiyordur. T'ye bas yazışma alanı açılıyo. /register şifre tekrarşifre yazarak kayıt olursun. Daha sonraki girişlerle /login şifre ister

Abilty

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
satın alınca bir şey indirmenmi istiyo onu indir premiumla girince şu ip yi deneyin:eu.mineplex.com

maksiiss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
minecraft.net e girip yukardaki home seceneğine ve ardından sağdaki download a tıklarsan oyun inmeye başlar
iyi forumlar

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
TEAMEXTREME ÖNERİRİM BEN ONU 2 SENEDİR KULLANIYORUM HİÇBİR HATASI FELANDA YOK.

BerkayDuzenli

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bazı sunucularda kayıt olmana gerek oluyor. Fakat bazılarında kayıt olmadan direk oynayabiliyorsun. Eğer yabancı bir sunucuya girdiysen kayıt olmak için ilk girdiğinde kayıt sistemi varsa sana bir komut verilir. Örnek: ''/register sifre sifre''. Yani bu kayıt olup olmama durumu sunucuya göre değişiyor.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yav premium hesapla TeamExtreme Launcher kulanma. Ne malum o premium mode kısmına yazdığın hesap bilgilerini toplamadığı.