minecraft satın aldım ama yükleyemiyorum

elifberrak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar kızım için minecraft satın aldım kendi kartımla...ama 2 gündür yükleyemiyorum..satın aldığım isimle açamayınca başka isimle yeniden hesap açtım..ama nasıl yeni isimle yükliycem başaramıyorum..yardım eder misiniz?

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Satın aldığınız hesabın e-mail'ini kullanmanız şart.Bu 2014'de gelen bir kural.
Eğer yükleyemiyorum diyorsanız(kuramadıysanız vs.)Ya burdan size yardım ederler olmazsa Mojang.com'a girip ordaki destek hattından sorununuzu paylaşabilirsiniz.

elifberrak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
satın aldığım emaile girince de böyle bir mojang hesabı yok diyor..reset linkini tıklıyorum maile gelmiyor..

elifberrak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
şimdi satın aldığım emalle minecrfata login yapabildim..açılmıyordu az önce..ancak yeniden satın almaya yönlendiriyorum..allready bought linki çıkmıyor.:( of of

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
İndirmek mi istiyorsunuz ?[DOUBLEPOST=1439037752,1439037655][/DOUBLEPOST]O zaman şöyle bir şey yapın. Minecraft.net'e geri gelin ve buy now isimli yazının altinda already bought minecraft : download here diye bir yazi olmali. Ona tiklayin ve gelen yerden minecraft.exe yazan yerden indirin.[DOUBLEPOST=1439037860][/DOUBLEPOST]Indirdiginiz zaman onunuzde email sifre isteyecektir. Oraya email ve sifreyi girdiginizde olmali.

elifberrak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
already bought kısmı yok..sadece buy ve altında play demo var.[DOUBLEPOST=1439038119,1439037970][/DOUBLEPOST]log out yapıp dediğinizi yaptığımda önüme emal adresi çıkmıyor..minecraft launcher 1.6.19 yazan ne yapacağımı anlamadığım bi sayfa açılıyor.[DOUBLEPOST=1439038351][/DOUBLEPOST]
İndirmek mi istiyorsunuz ?[DOUBLEPOST=1439037752,1439037655][/DOUBLEPOST]O zaman şöyle bir şey yapın. Minecraft.net'e geri gelin ve buy now isimli yazının altinda already bought minecraft : download here diye bir yazi olmali. Ona tiklayin ve gelen yerden minecraft.exe yazan yerden indirin.[DOUBLEPOST=1439037860][/DOUBLEPOST]Indirdiginiz zaman onunuzde email sifre isteyecektir. Oraya email ve sifreyi girdiginizde olmali.
sağdan switch kısmından email şifre giriyorum yine de oyun başlamıyor..play demo kısmı görünüyor altta.[DOUBLEPOST=1439042060][/DOUBLEPOST]nolur yardım edin ya satın almamış olsam bırakıcam uğraşmayı..

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Ekstrelerinizde (Kredi kartı ile ödeme yaptığınızın kaydını tutan belgede) Mojang'a ait bir girdi varmı ? Hatalı almış olabilirsiniz bu durumda o ekstredeki kanıtı mojang destek birimine fotoğraf çekip yollarsanız gerekli işlemleri yaparlar diye düşünüyorum.

elifberrak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
satın aldığım maile bu gelmişti ..

View this email in
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Dear Hilal Altundas

You have successfully made a payment of EUR 19.95 to Mojang AB.

This transaction was made using your card (VISA, 4xxxxxxxxxxx7747) on 08/08/15 and the charge will appear on your card statement as a debit by: Minecraft.

Merchant Reference:

order_id 595f4022df1a4f3a8516299609aef2b2

If you need help with this transaction please contact Mojang AB.[DOUBLEPOST=1439042883,1439042801][/DOUBLEPOST]
satın aldığım maile bu gelmişti ..

View this email in

Dear Hilal Altundas

You have successfully made a payment of EUR 19.95 to Mojang AB.

This transaction was made using your card (VISA, 4xxxxxxxxxxx7747) on 08/08/15 and the charge will appear on your card statement as a debit by: Minecraft.

Merchant Reference:

order_id 595f4022df1a4f3a8516299609aef2b2

If you need help with this transaction please contact Mojang AB.
telefonuma msj da geldi kartınızdan şu tutarda çekim yapılmıştır diye.

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
account.mojang.com/login adresinden satın aldığınız e-posta ve şifre ile giriş yaptıktan sonra orada Minecraft'ın görünüp görünmediğini kontrol eder misiniz?

elifberrak

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0

Attention!
Your account has not been secured. Securing your account will help protect you from unauthorized use of your purchased Mojang games.

My Games

Import old Minecraft Account
If you bought Minecraft back in the day and have an old Premium Minecraft Account you can
.

Try Scrolls
Try our game
for free!
.

My Gift Codes
Redeem Gift Code or Prepaid Card
Click the button below to redeem your gift code or prepaid gift card.

For more info on prepaid gift cards,
.

account.mojang.com/login adresinden satın aldığınız e-posta ve şifre ile giriş yaptıktan sonra orada Minecraft'ın görünüp görünmediğini kontrol eder misiniz?

böyle bi ekran çıkıyor dediğinizi yapınca

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
yazısına tıklayıp aldığınız minecraftı mojang hesabınıza tanımlamanız gerekiyor büyük ihtimalle.[DOUBLEPOST=1439045729,1439045673][/DOUBLEPOST]Normalde aldığınız Minecraft zaten burada görünmeliydi. Mojang hesabınızdaki e-posta ile Minecraft'ı aldığınız e-posta hesabının aynı olduğunu doğruladıktan sonra geri dönüş yapar mısınız