Minecraft Serial Ban Launcheri Yapılabilir mi ?

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Merhaba istediğim sistem şöyle fakat yaptırmam için kime başvurmam gerekir ?
Sistem şudur;

Bir launcherimiz olacak ve launcherdan oyuna giriş yapanın bilgisayarının serial numarası sisteme kaydedilecek ve kişi ban attığımızda serial ı ile ban yiyecek yani farklı isimlerle girse bile serial kontrolü yapılacak ve giriş izni verilmiyecek böyle bir sistem olabilir mi ?​

Quesky

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye İçin Kaçak MCSG yapalım da o kenara dursun :( Bende isterdim ama :(

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Olabilir, fakat sanal sistem kurarsa sisteme ait serial değişir. Ama eğer HWID ile kontrol yaptırabilirsen, işte o zaman adam harddiski veya işlemciyi değiştirmedikçe giremez. Tabi onu da geçmenin bi yolunu bulur Türkler.

Gavatos

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
3
Olm biz zeytinin yağını çıkarıp yine zeytine döken insanlarız bug buluruz gene sonuçta bura törki ne bekli10.
(Kesinlikle sarhoş bir kafayla yazılmıştır.)
Bu arada çözüm: programı tüm belgelerine kadar sil yine indir. *lol*
Bug bulunabileceğini sanmıyorum :)
Kişinin verileri bilgisayara değil sunucuya kaydedilecek yada bir mysql veri tabanına istediği kadar silsin :)
Anca bilgisayara format atarsa ve farklı bir serial kullanırsa oyuna girer.

Prototp

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bu konu hakkında bende zamanında baya kafa yormuştum ve çözüm olarak kullanıcının bilgisayarı veya networkü ile ilgili bilgiye göre yasaklarsanız her türlü onu bypass edebilirler çünkü orası artık sizin yetkili olduğunuz bir bölge değil, orayı her zaman denetleyemezsiniz. O yüzden per ip veya per computer yerine per account şeklinde düşünürseniz yasaklama işlemini ve hesap alımını sınırlarsanız(pm atarsanız örnekler verebilirim) belki daha sağlam olabilir sisteminiz ancak yinede sistem %100 engelleyici olamaz onun için unique bir bilgisini elde etmeniz lazım kulanıcıya ait mesela parmak izi gibi. Siz yinede pm atın bikaç konuda konuşalım sizle ilginiz varsa bu konuda