Minecraft Server Açacağım

DiyaresTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
50 tl gibi bir bütçe ile fazla online çekmek için hangi mod server açmalıyım ? skyblock - faction bundan 3 yıl önce faction açmıştım baya tutmuştu şu an durumlar nasıl hiçbir bilgim yok ama factionda baya viplik falan satmıştım.
Server Açıp fazla online çekmek amacımız viplik satmak değil.

Birde hub server için ne kadar bütçe lazım survival games - bed wars gibi birsürü şeyin olması için.

TEŞEKKÜRLER.
İYİ FORUMLAR.

Plagetra

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her yer OP sunucuyla doldu.3 sene önceki serverleri bulamıyoruz.
OP sunucu açarsan hiç görülmemiş sistemler yaparak açmalısın. Ortalık OP Faction - Op Skyblock dolu ve hepsi aynı plugin paketi üzerine kurulu. (Paketler editlenmemiş bile.)
Eğer sistem bulamam diyorsan eski tarz emek skyblock deneyebilirsin.
Oyuncuların emek vermesini ama aynı zamanda sıkılmamasını sağlayacak bir düzen oturtursan, eski oyuncular (kitle olarak mükemmel) kişiler ile dolacaktır sunucun.

Oktay_TR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
fazla online çekmek için hangi mod server açmalıyım ?
fazla online çekmek amacımız

Zaten Baştan Hata Yapıyorsun Online Çekmek İçin Sunucu mu Açılır _?
Şu an Herkes Çok online olursa Asla Kapanmaz Gibi Düşünüyor o Yüzden +30 Yaparsan Gerisi Gelir Zaten Pek Kasılmana Gerek Yok
Aç Bi Tane OPsky sunucun dolar çokta önemli değil gerisi zaten dediğine göre ama şunu unutma op sunucu bir anda parlar ve Geri söner Yani Adamlar Dolar Hep Oynarlar Sonra Sıkılırlar Bırakırlar Op Sw Kadar Saçma bir şey Görmedim Zaten

Keşke Konu Başlığını Kaliteli Sunucu Açmak İçin Neler Gerekli Yazsaydın

DiyaresTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spam kuralının ihlali.
TEŞEKKÜR EDERİM.
SKYBLOCK SERVERİM VARDI YENİDEN SKYBLOCK AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

PEKİ SONOYUNCU GİBİ BİR SERVER AÇMAK İSTESEK (OKADAR YAPAMAYIZ AMA) 3-4 OYUN MODLU HUNGER GAMESLİ FALAN NE KADARA MAL OLUR ?

BİDE HOST ÖNERİSİ BEN BATİHOSTTA YANAYIM BİLGİLİLER YAZARSA SEVİNİRİM :)

Oktay_TR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kural 3 İhlali - Spam
TEŞEKKÜR EDERİM.
SKYBLOCK SERVERİM VARDI YENİDEN SKYBLOCK AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

PEKİ SONOYUNCU GİBİ BİR SERVER AÇMAK İSTESEK (OKADAR YAPAMAYIZ AMA) 3-4 OYUN MODLU HUNGER GAMESLİ FALAN NE KADARA MAL OLUR ?

BİDE HOST ÖNERİSİ BEN BATİHOSTTA YANAYIM BİLGİLİLER YAZARSA SEVİNİRİM :)
BATİHOST DER SUSARIM

JaveDesigns

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslına Bakarsan Türkiye'de Çok Fazla Jail Sunucu Yok Hatta Neredeyse Hiç Yok.Jail Sunucu Açmak Farklı Bir Hava Katabilir ve Oyuncular Farklı Bir Şey Olduğu İçin Gelebilir.Fakat Sanırsam Türkiye'de Jail Plugin Paketi Yok Bunun İçin Ya Pluginer Tutman Lazım Yada Kendin Kodlaman Lazım.. İyi Günler İyi Forumlar

DiyaresTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Jaili fazla düşünmüyorum hocam bilgimde yok. skyblock açmayı düşünüyorum fakat plugin paketi lazım ÜCRETSİZ bilen veya verebilecek varmıdır acaba :)

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Jaili fazla düşünmüyorum hocam bilgimde yok. skyblock açmayı düşünüyorum fakat plugin paketi lazım ÜCRETSİZ bilen veya verebilecek varmıdır acaba :)
Aga sen niye her şeyi hazır istiyorsun. Meğer beklentin bu kadar yüksek, meğer bu kadar iyi şeyler istiyorsun hazır plugin paketiyle 1 ay sonra başladığın yere geri gelirsin. Az önce sonoyuncu gibi sunucu açmaktan bahsediyordun şimdi hazır plugin paketi istiyorsun.

DiyaresTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonoyuncu gibi server açacağım demedim sadece maliyetini sordum güzel okursan sevinirim.

Plagetra

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ortalık editlenmemiş hazır plugin paketleriyle dolu diyorum, hem hazır istiyorsun hem de "ÜCRETSİZ".Başarılar dilerim sunucunda.