Minecraft | Server | Eklenti Düzenleme #3 | Nitrado Farkıyla!

Sizce böyle ders videoları çekmem yararlı olur mu?

• Kullanılan toplam oy
    3

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar.Bugün dersimizde anlattığım plugin GroupManager.GroupManager bildiğiniz gibi serverin en önemli pluginlerindendirEğer destek gelirse ; essentials,survival games gibi pluginleride anlatacağım.Umarım destek olursunuz bu arada Bizlere sunduğu paneller,oyunlar,serverler vb. için @NitradoTR 'ye teşekkür ederiz.

Bu arada videoda hazırlanan groupmanager @emrah4434 arkadaşımız için hazırlanmıştır!

Videoda ayarlanan groupmanager ;

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Rar Password: TelluxMatic

ANKETE KATILIN!

Konumu yorumlar mısınız?

@GamesFT ,@AhmetMelihTR ,@>>TheLegend<< ,@Utho ,@emrah4434 ,@#Furki.TR ,@GreenArrow ,@Republican Sensei ,@NitradoTR

MAROON

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
26 dakika video yazmasan daha çok adam gelecek :D
edit: müziği duyunca alt+f4 çektim

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saol.Öbür gönderdiğim grupmanagere baktın mı ?[DOUBLEPOST=1391114197,1391111689][/DOUBLEPOST]Eklenti tanıtımlarına taşınacak.

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@TelluxMatic Çok Güzel Hazırlamışsın Ancak googleye ör:"antijoinbot permission" yazmak yerine antijoinbot.jar dosyasını rar olarak açıp plugin.yml den plugin permlerini alabilirsiniz +1

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel anlatım dostum devamını beklerim :)
Teşekkürler.Devamı gelecek inşallah :)
@TelluxMatic Çok Güzel Hazırlamışsın Ancak googleye ör:"antijoinbot permission" yazmak yerine antijoinbot.jar dosyasını rar olarak açıp plugin.yml den plugin permlerini alabilirsiniz +1
Yalnız ben o liste gibi şeydeki pluginleri indirmedim,@emrah4434 arkadaşım istemişti ordan bakarak yaptım :-) Gerçi ajb yetkisi gerekli değil ama ekliyim dedim.Bu arada yorumun için teşekkürler.
İyi.(Yeni başlayanlar için) Eklenti ayarlama olsaydı adı düzenleme biraz javamsı kalmış.
Bir anda karar verince bu isim geldi.İleride minecraft'dan öğreteceğim.Yani minecraft bende açılmıyor.Panelden ayarlıyorum.Zaten yaptığım plugin hata verse Nitrado'nun panelinde ServerCheck diye bir alan var orada olurdu.Yok.Javaya gelince ileride oda olabilir.^^
Saol.Öbür gönderdiğim grupmanagere baktın mı ?[DOUBLEPOST=1391114197,1391111689][/DOUBLEPOST]Eklenti tanıtımlarına taşınacak.
Önemli değil,bakamadım bakarım.
İnşallah taşınır bende onun için konu açtım zaten -_-[DOUBLEPOST=1391200950][/DOUBLEPOST]
+1 Yararlı Konu!
Teşekkürler adamım!

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Her permission plugin.yml dosyasında olma zorunluluğu yoktur hepside yazmaz zaten.
Eğer plugin tek başına kullanılacak ekstra bir permission plugini yok ise
plugin.yml dosyasından default ayarlanması yapılır.
@TelluxMatic Yapımcıların çıkardığı permission listesinden seçerek akıllı bir hareket yapmış.

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her permission plugin.yml dosyasında olma zorunluluğu yoktur hepside yazmaz zaten.
Eğer plugin tek başına kullanılacak ekstra bir permission plugini yok ise
plugin.yml dosyasından default ayarlanması yapılır.
@TelluxMatic Yapımcıların çıkardığı permission listesinden seçerek akıllı bir hareket yapmış.
Evet Bazı pluginlerde plugin.yml yerine konularda belirtiyorlar ancak
bazı plugin konularında oyunculara uzun uzun permission veriyorlar
ancak plugin.yml de onları tek bir permission ile hallediyorsun