Yardım Minecraft Server GroupManager

MaximaMurphy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.8
Beyler Serverda YouTuber Yetkisi Tab ta YouTuber olarak gözükmüyor onun yerine oyuncu gibi gözüküyor nasıl ayarlicam

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Bu özellik için kullanabileceğiniz çeşitli pluginler var ben aşağıya size örnek olarak 2 plugin ve anlatım konusu bırakıyorum. Ayrıca bu pluginlerden biri veya bir değişiği sunucunuzda bulunuyorsa hangi plugini kullandığını veya hangi plugini kullandığınızı bilmiyorsanız plugin listenizi atabilir misiniz?

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Minecraft TAB Plugini
Minecraft NameTagEdit

Son düzenleme:

MaximaMurphy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu özellik için kullanabileceğiniz çeşitli pluginler var ben aşağıya size örnek olarak 2 plugin ve anlatım konusu bırakıyorum. Ayrıca bu pluginlerden biri veya bir değişiği sunucunuzda bulunuyorsa hangi plugini kullandığını veya hangi plugini kullandığınızı bilmiyorsanız plugin listenizi atabilir misiniz?

Minecraft TAB Plugini
Minecraft NameTagEdit
Reis GroupManager var zaten TAGlar ayarlı sadece YouTuber tagı tab ta oyuncu olarak gözüküyor

LordOfTürk

Bööö!
Site İK Yöneticisi
En iyi cevaplar
83
Merhabalar, Youtuber tagında Oyuncu yetkisi var yani Oyuncu tagında olan tüm yetkileri kullanabilir demek buna Oyuncu tagındaki tabdaki prefixide dahil Youtuber tagından Oyuncu yetkisini siliniz sonra Oyuncudaki tüm yetkileri tek tek Youtuber tagına ekleyiniz veya NameTagEditden Oyuncunun üstü bir Youtuber Tag prefixi oluşturunuz düzelecektir.

İlgili NameTagEdit konusu,
Minecraft NameTagEdit (Bu konu taglara göre tab da sıraya dizmeniz de gösteriyor öncelik olarak tabda ayarlarsanız daha üste görünmesi gerekir)

Umarım anlatabilmişimdir yapamazsanız group.yml yi
üzerinden gönderiniz düzenleyip size geri atayım.

MaximaMurphy

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, Youtuber tagında Oyuncu yetkisi var yani Oyuncu tagında olan tüm yetkileri kullanabilir demek buna Oyuncu tagındaki tabdaki prefixide dahil Youtuber tagından Oyuncu yetkisini siliniz sonra Oyuncudaki tüm yetkileri tek tek Youtuber tagına ekleyiniz veya NameTagEditden Oyuncunun üstü bir Youtuber Tag prefixi oluşturunuz düzelecektir.

İlgili NameTagEdit konusu,
Minecraft NameTagEdit (Bu konu taglara göre tab da sıraya dizmeniz de gösteriyor öncelik olarak tabda ayarlarsanız daha üste görünmesi gerekir)

Umarım anlatabilmişimdir yapamazsanız group.yml yi
üzerinden gönderiniz düzenleyip size geri atayım.
Yardımların İçin Teşekkürler