Minecraft Server Hatası Acil Yardimm!

dodo2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşımlar minecraft oynamak istiyoruz.Lan dünyasından olmadı server açalım dedik. 1-2 gün oynadık ama dünden beridir oyuna giriş yapamıyorum.Daha dğrusu giriş yapıyorum ama arkadaşımı goremıyorum, dunyanın bir kısmındayım, bloklar kırılınca dusmuyor ve 2-3 dk sonra oyundan atıyor.Sanıyorsam lag. Bunu nasıl düzeltebilirim? yardım ederseniiz sevinirim...

Server böyle gözüküyorr..

BaanKaii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onun yerine bi Vanilla server kursaydınız daha rahat olurdu.Olmadı Bukkit.

AldroSss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
LAN ağıyla oynama imkanınız varsa ordan oynayın survival için daha rahat açtığın dünyaya arkadaşının bağlanması için, dünyayı kur, oyundayken esc ye bas "Yerel ağda Paylaş" butonu olucak ordan paylaşınca arkadaşın Multiplayer sekmesinden dünyana bağlanabilir otomatik çıkıcaktır multiplayerda

dodo2

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
LAN ağıyla oynama imkanınız varsa ordan oynayın survival için daha rahat açtığın dünyaya arkadaşının bağlanması için, dünyayı kur, oyundayken esc ye bas "Yerel ağda Paylaş" butonu olucak ordan paylaşınca arkadaşın Multiplayer sekmesinden dünyana bağlanabilir otomatik çıkıcaktır multiplayerda

Belirttiğim gibi lan dünyasından başka bir sorun veriyor.

AldroSss

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
versiyon sorunu olabilir iki bilgisayardada ayni versiyonlarmı yüklü kontrol ettinizmi ?