Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam Arkadaşlar Ben Bir oyuncunun bu forumda paylaştığı RIPCraft Plugin Paketini Kullanıyorum ama Server ismini yani Motd sinin yazılan yerini bulamadım essentiials veya motd plugini derseniz onlara baktım onlarda yok yardımcı olabilecek birisi varmı ?
''Motd Manager'' adlı pluginde config.yml dosyasında ki yeri düzenleyebilirsin.Orada hata yoksa Server.propeties Dosyasında ki Motd kısmını düzenleyebilirsin.Nadir olarakta ScoreBoard Plugini varsa ScoreBoardStats'da olabiliyor.
Paket yapımcısıyla konuştum bir skriptin içine koymuş server ismi yerini Motd Plugini ile alakası yokmuş yaptığı şeyin içinde ama yinede ilgin için teşekkür ederim
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.