Minecraft.server.jar dosyası sorunu

Jokerozan

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben server açmaya çalıstım not defterinden online modeu false yaptım ve server ip ime hamachideki ip mi yazdım.Minecraft_server.jar dosyasını açtım ve herkeste Done ile başlayan bir şey çıkarken bende su çıkıyor:

[WARNİNG]**** FAİLED TO BİND TO PORT

Ne yapıcam lütfen?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Port kullanılıyor olabilir veya port açılmamış olabilir. Eğer bu açıştan önce serverinizi başarılı bir şekilde açıp stop komutu kullanamdan direk çarpıya basıp kapattıysanız arka planda çalışan java.exe veya javaw.exe yi kapatın(GörevYöneticisi) ve tekrar deneyin. Eğer hiç açamadıysanız portunuzu kontrol edin mutemelen başarılı şekilde açılmamış veya bağlantı engellenmiştir. Eğer port testinizde port kapalı gözüküyorsa güvenlik duvarınızı ve antivirüs programınızı kapatarak tekrar deneyin eğer yine port kapalı ise port açamamışsınızdır.

ozimercan

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
server-port=25565

bu kısmı böle yapıp denermisin
zaten öyle[DOUBLEPOST=1381006068,1381006011][/DOUBLEPOST]
teamviewer varsa yardımcı olabilirim
Hiçbir fikrim yok o şeyle ilgili
Port kullanılıyor olabilir veya port açılmamış olabilir. Eğer bu açıştan önce serverinizi başarılı bir şekilde açıp stop komutu kullanamdan direk çarpıya basıp kapattıysanız arka planda çalışan java.exe veya javaw.exe yi kapatın(GörevYöneticisi) ve tekrar deneyin. Eğer hiç açamadıysanız portunuzu kontrol edin mutemelen başarılı şekilde açılmamış veya bağlantı engellenmiştir. Eğer port testinizde port kapalı gözüküyorsa güvenlik duvarınızı ve antivirüs programınızı kapatarak tekrar deneyin eğer yine port kapalı ise port açamamışsınızdır.
Yok stop yaptım öyle kapattım

Ve bu port ne oluyor :D ?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Port bir sunucunun bilgiyi yayma ve alma yolunda kullandığı geçiştir. Eğer port açmadıysanız bilgisayarınız server ile ilgili bilgileri veremez ve almaz. Bu yüzden de serveriniz kullanılamaz durumda gözükür. Hamachi siz ise port açmalısınız.