Minecraft Server Map Açma

TaylanAtmc

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Beyler Konu Yeri Yanlışsa Özür Dilerim.
Beyler Bazı Adamlar Serverinde /warp arsa(PlotMe) ve nether gibi ayrı bir dünya açıp Bunların içine Spawnını hammaddesini lapisini event yerini yapıyorlar bende bunlar gibi dünya açmak istiyorum....
Single Player Değil ve Serverim Bilişimli, Beyler ACİL YARDIM

Son düzenleme:

berk70189

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ya minecraft singleplayerdan dünya taratırken özelliklerden kar seç. Yada git bitane seed bul güzel karlı oraya yap

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
w.e. tin söyle bir kodu var /snow 50 eger serverina güveniyosa sayiyi artirabilirsin bu kod bulundugun alani kisa cevirir

TaylanAtmc

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
w.e. tin söyle bir kodu var /snow 50 eger serverina güveniyosa sayiyi artirabilirsin bu kod bulundugun alani kisa cevirir
Abi Sen Yanlış anladın bu aynı nether dünyası gibi serverimde kardan bir dünya yaratmak istiyorum aynı PlotMe gibi yani arsalar gibi WG li bir Dünya Buralara WArpları yapıcağım anladınmı ?

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Abi Sen Yanlış anladın bu aynı nether dünyası gibi serverimde kardan bir dünya yaratmak istiyorum aynı PlotMe gibi yani arsalar gibi WG li bir Dünya Buralara WArpları yapıcağım anladınmı ?
tam anlayamadim düz mapi kasdediyorsan laucher ayarlarindan yeni dünya kurarken ayarlayabilirsin toprak yerine kar bloklari olacak sekilde ayarlayabilirsin