R
Reloven
Ziyaretçi
Alın Video Çektim Size Simdide Yapamayan Olursa Döverim Harbiden Yapamayan Olursa Skype : omer0000123
1Hafta Sonra İşim Var Tüm Hafta Yoğun Olucam Skype Girmeyecegim Şu Günlerde Verirseniz Yardımcı Olabilirim.Modem'de port sıkıntım var seni eklicem skype'tan bi el at (1 haftaya eklerim)
Hangi Ülkedesin ? Suanda Sorunsuz Bir Şekilde Çalısmakta.Bu Video Ülkenizde Kullanılamıyor.
Makedonyadan evdeki modeme bağlanmak imkansız ancak geri dönmem lazım ki geri dönüş 29'unda1Hafta Sonra İşim Var Tüm Hafta Yoğun Olucam Skype Girmeyecegim Şu Günlerde Verirseniz Yardımcı Olabilirim.
bende de aynısını söylüyor ... proxy kullansam çalışır mı bakayım biHangi Ülkedesin ? Suanda Sorunsuz Bir Şekilde Çalısmakta.
Alla Alla Bendede Kanalda Video Gözükmüyor [DOUBLEPOST=1408892283,1408892162][/DOUBLEPOST]Arkada Radyo Açık Oldugu İçin Telif Hakkı Yemiş ! Türkiyede Engellenmiş Video Nasıl Hallederim Bilmiyorumbende de aynısını söylüyor ... proxy kullansam çalışır mı bakayım bi
Edit: proxy de kurtarmadı.
sadece türkiye değil dünyaya kapanmış galiba proxy yemedi...Alla Alla Bendede Kanalda Video Gözükmüyor [DOUBLEPOST=1408892283,1408892162][/DOUBLEPOST]Arkada Radyo Açık Oldugu İçin Telif Hakkı Yemiş ! Türkiyede Engellenmiş Video Nasıl Hallederim Bilmiyorum