cspresenter
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Çocuklarla uğraşmak zordur derler nede haklıdırlar.
Evet, sizle uğraşmak çok zor.Çocuklarla uğraşmak zordur derler nede haklıdırlar.
Noter onaylı öylemiHer ne kadar böyle olsa da, yaptığın doğru mu?
Değil.
Bitti.
Emek = emektir.
Senin bunu bu şekilde paylaşman ne etiktir, Ne de emeğe ve kişiye saygı sınırları içerisindedir.
Edit: Ayrıca tasarım noter onaylı da olabilirdi. Bunu ben yapmadım fakat başka birisine yaptığınızda eğer tasarım onaylıysa sert duvara çarptınız demektir bilesiniz.
Sizin fake hesaplarınız yakın zamanda askıya alınıcak adminden gelen mesaja göre haberiniz olsunEvet, sizle uğraşmak çok zor.
Valla tasarım için size saygı duyuyordum bitirdiniz o saygıyı.Bu kişilerin hesapları askıya alınırsa forumda ruh kalmaz. Admin gelip sana bu kişilerin hesaplarını askıya alıcaz demez.Çok iyi biliyorum.Noter onaylı öylemiTasarımlar üzerine hiçbir hak idda edemessin sadece içerikler üzerine dava açılır bilmediğin şeyleri biliyormuş gibi böbürlenmektense kulak vermeyi dene biraz.
Sizin fake hesaplarınız yakın zamanda askıya alınıcak adminden gelen mesaja göre haberiniz olsun![]()
Ufak bir Google aramasıyla Internet'te birçok örneğini görebilirsin. Bu işin içindeysen tasarımların da hakkını alabileceğini bilmen gerekirdi. Fakat artık bir şey demiyorum ve konu takibini de yapmıyorum.Noter onaylı öylemiTasarımlar üzerine hiçbir hak idda edemessin sadece içerikler üzerine dava açılır bilmediğin şeyleri biliyormuş gibi böbürlenmektense kulak vermeyi dene biraz.
Sizin fake hesaplarınız yakın zamanda askıya alınıcak adminden gelen mesaja göre haberiniz olsun![]()
Hangi hesap? Sadece @Tavşan26 hesabım var.Noter onaylı öylemiTasarımlar üzerine hiçbir hak idda edemessin sadece içerikler üzerine dava açılır bilmediğin şeyleri biliyormuş gibi böbürlenmektense kulak vermeyi dene biraz.