Minecraft Server Tuzağı

ryfkgndg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Nasıl yazacağımı bilemedim.Diğer piston tuzaklarından çok farklı bir piston tuzağı. Bana fikir verirsen başlığı değiştireyim

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hiç belli olmuyor gerçekten hangi sürümü oynadın ilk yani tecrübeni merak ettim.

ryfkgndg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Anlayamadım? Yani o tecrübe teknikleri dediklerim o pistonun üzerinde yaptığın redstone devrelerinden ibaret. Direk hunger games deki tuzaklar gibi pressure plate basınca açılan farklı bir düzenektir

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çok tecrübeliymişsin. Başarılarının devamını diliyorum :p

Kendini geliştir bu kadar basit şeyler paylaşma bence forumda. Ya da daha karmaşık görünen şeyler yap. Ama alıntı olmasın yoksa fazla ilgi çekmez.

ryfkgndg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sağol dediklerini uygulamaya çalışıcam.bir şey sorucam birde bu karmaşık devreler yaparsam sence ilgi çekermi yani işte icat tarzında?

İnferi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
haha çok işe yarıyor bi şey dicem adam aşağı düşüp ölmezse blok kırıp koyamıyomu :p

ryfkgndg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İnferi Adventure map oynamıyor adam. Bu tuzak Server Tuzağı . Yani serverda bir faction(klan) kurup orayı kendı alanın (f claim) yapacaksın ve o kıramayacak.[DOUBLEPOST=1377286173,1377286139][/DOUBLEPOST]Kralimben çok teşekkür ederim tabi kendi gözümle bakınca kötü yanlarımı göremiyorum eleştirilerinin için sağolasın

Kralimben

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Devrelerini daha farklı düşün. Pistona illaki arkadan sinyal vermek zorunda değilsin. İpucu vermeyeceğim :)

İnferi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İnferi Adventure map oynamıyor adam. Bu tuzak Server Tuzağı . Yani serverda bir faction(klan) kurup orayı kendı alanın (f claim) yapacaksın ve o kıramayacak.[DOUBLEPOST=1377286173,1377286139][/DOUBLEPOST]Kralimben çok teşekkür ederim tabi kendi gözümle bakınca kötü yanlarımı göremiyorum eleştirilerinin için sağolasın

bir kere kardeşim eğer ora adamın claimi ise başkası ona saldıramaz sen neyi kafasındasın saldıramayacağını bildiği içinde kovalayan adam oraya gitmez

ryfkgndg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kardeşim.? sen anlamadın heralde. adam varken tuzak açık değil. sen kapıyı açık hızlıca giriyosun o da senin yanına geldiği anda açıyorsun. Çok açıkca belirttim. Birdaha düşün