Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar Minecraft'a Servere Girdigim Zaman Kasıyor Ama Kasma Sadece ./spawn- ./warp Market vb. Yerlerde Oluyor ./warp Orman'a Gittigim Zaman Kasmıyor. Bir Türlü Çözümünü Bulamadım Siz Biliyorsanız Lütfen Söyleyin.
Dostum FPS Saniye Başına Düşen Karedir.
FPS az olursa Kasmalar,Donmalar,Çökmeler Olabilir.
Bunu Arttırmak İçin
Minecraft a Gir Ayarlar'a Gir Sağ Tarafta Performans Yerinde Dengeli Yazıyorsa MaxFPS Yap.
Onun Dışında Minecraftına OptiFine Kurabilirsin.
Muhtemelen Ama Girdiğim Her Serverde Yapıyor. Spawn Sadece Bir Ev Olmasına Ragmen Kasıyor O Evden Çıkıncada O Lag Gidiyor. Girdigim Serverlerde Daha Önce Çok Oynadıgım Haritalardı. O Haritalarda Hiç Kasma Olmuyor.
Kardeşim Sorun Ya Serverden Kaynaklanıyor Ya da Senden Kaynaklanıyor..
* GameBooster Adlı Programı Kullanabilirsin
* Minecraft'ına OptiFine Kurabilirsin
* Minecraft a Girip Ayarlar'a Girip Sağ Tarafta Performans Yerinde Dengeli Yazıyorsa MaxFPS Yapmalısın
Bunları Yapmana Rağmen Kasmalar Donmalar Devam Ediyorsa Sorun Serverden Kaynaklanıyordur.
markette kasmasının nedeni item frame kullandıysan ondan kaynaklanır veya ekran kartın düşük özellikte ise veya servere az ram verilmisse bu unsurlardan kaynaklanabilir
Cevaplar İçin Çok Teşekkür Ederim. Muhtemelen Sorun 2 Minecraft Yüklü Oldugu İçindi.(Derken Hem 1.5.2 ye Hemde 1.6.2 Aynı Anda Girebiliyorum da. Normalde Kasmıyordu.) 2'sinide Silip Yeniden Yükleyince Düzeldi. Cevaplar İçin Tekrar Teşekkürler.
Bu arada minecraftta map açtın diyelim çok sistem yaparsan redstone kullanırsan map o mapı oynamadığın halde dahi kasar... minecraft saves dosyası boş olsun mutlaka oyuna faydası olacaktır[DOUBLEPOST=1379327444,1379327386][/DOUBLEPOST]tam tersine benim pc biyomlarda uzakta kasıyor ama başka yerde uzakta çok az kasıyor biyomlar de pcyi yoruyor
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.