Minecraft Serverde Bazı Yerlerde Kasma (Çözüldü)

Eresbos77

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Minecraft'a Servere Girdigim Zaman Kasıyor Ama Kasma Sadece ./spawn- ./warp Market vb. Yerlerde Oluyor ./warp Orman'a Gittigim Zaman Kasmıyor. Bir Türlü Çözümünü Bulamadım Siz Biliyorsanız Lütfen Söyleyin.

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum FPS Saniye Başına Düşen Karedir.
FPS az olursa Kasmalar,Donmalar,Çökmeler Olabilir.
Bunu Arttırmak İçin
Minecraft a Gir Ayarlar'a Gir Sağ Tarafta Performans Yerinde Dengeli Yazıyorsa MaxFPS Yap.
Onun Dışında Minecraftına OptiFine Kurabilirsin.

Yapamazsan söyle..

Eresbos77

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Kasmalar Yeni Yeni Oluyor Ve Sadece Spawn-Market vb yerlerde Kasıyor. Onun dışında Kasmıyor.

Eresbos77

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Muhtemelen Ama Girdiğim Her Serverde Yapıyor. Spawn Sadece Bir Ev Olmasına Ragmen Kasıyor O Evden Çıkıncada O Lag Gidiyor. Girdigim Serverlerde Daha Önce Çok Oynadıgım Haritalardı. O Haritalarda Hiç Kasma Olmuyor.

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Sorun Ya Serverden Kaynaklanıyor Ya da Senden Kaynaklanıyor..
* GameBooster Adlı Programı Kullanabilirsin
* Minecraft'ına OptiFine Kurabilirsin
* Minecraft a Girip Ayarlar'a Girip Sağ Tarafta Performans Yerinde Dengeli Yazıyorsa MaxFPS Yapmalısın
Bunları Yapmana Rağmen Kasmalar Donmalar Devam Ediyorsa Sorun Serverden Kaynaklanıyordur.

KingOfTheBrave

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
markette kasmasının nedeni item frame kullandıysan ondan kaynaklanır veya ekran kartın düşük özellikte ise veya servere az ram verilmisse bu unsurlardan kaynaklanabilir

Eresbos77

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Cevaplar İçin Çok Teşekkür Ederim. Muhtemelen Sorun 2 Minecraft Yüklü Oldugu İçindi.(Derken Hem 1.5.2 ye Hemde 1.6.2 Aynı Anda Girebiliyorum da. Normalde Kasmıyordu.) 2'sinide Silip Yeniden Yükleyince Düzeldi. Cevaplar İçin Tekrar Teşekkürler.

KingOfTheBrave

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu arada minecraftta map açtın diyelim çok sistem yaparsan redstone kullanırsan map o mapı oynamadığın halde dahi kasar... minecraft saves dosyası boş olsun mutlaka oyuna faydası olacaktır[DOUBLEPOST=1379327444,1379327386][/DOUBLEPOST]tam tersine benim pc biyomlarda uzakta kasıyor ama başka yerde uzakta çok az kasıyor biyomlar de pcyi yoruyor