Minecraft Servere Giremeden Atıyor

Serqeion

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Benim minecraft orjinal ama 3 aydır serverlere giremiyorum a yazsam ip yi yinede girmiyor direk oyundan atıyor launcere ss ler cektim anlamayanlar için 1.7.2 1.6.4 1.6.2 de var böyle sorun 1 2 hafta girdim 1.7.2 ken mcsg falan girmemeye başladı ama 1.5.2 serverlere giriyor ama 1.5.2 server kalmadı adam gibi mcsg oynamak falan istiyorum 1.7.2 oldular.

1- normal olarak launceri aciyorum play tıklıyorum

2-daha sonra oyun acılıyor mp ye tıklıyorum
3-mp kısmına ip kaydedersem hiç mp girmiyor direk atıyor kaydetmessem giriyor sonra direct connece giriyorum yazıyorum

4-server ip yi a yazıyorum join diyorum
5-yine launcere atiyor oyun kapanıyor

hiçbi servere giremiyorum çözümüde yok anca server girisndeki ıd şifredeki atmalara çözüm var oda işimye yaramaz bu foruma 2. ye yazıyorum bu durumu ilkinde cevapları denedim olmadı ss li yapayım dedim.[DOUBLEPOST=1386430685,1386430232][/DOUBLEPOST][17:15:20 INFO]: Deleting C:\Users\Pc\AppData\Roaming\.minecraft\versions\1.7.2\1.7.2-natives-23071217195470
[17:15:20 INFO]: Ignoring visibility rule and showing launcher due to a game crash
verdigi hata kodu

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Attigin kod hata kodu deil hata oldugunda yaptigi sey :) crash reportu direk atabilirsen daha cok yardimci olmaya calisirim :)

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ChellyTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba bu saniyorsam port sorunu. cogu kiside var en basit cozumu ise portlu sunuculara girmendir.
ornek veriyor olursak ; server.minecraftturk.com:2313 bu tur iplere girebilirsin.
normal iplere girme cozumunu henuz bende bulamadim

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Portsuz olanlarda aslinda portludur ama yazilmaz yazmak istersen 25565 yazabilirsin hata olmaz...

ChellyTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Portsuz olanlarda aslinda portludur ama yazilmaz yazmak istersen 25565 yazabilirsin hata olmaz...

o port sayilmaz cunku standart'tir yani soyle dusunelim.. ;
portu kapi yaparsak. o ana kapisi oluyor
diger portlar ise arka cıkısları vs.
*-*-*-*-
Arkadasin sorununuda soyle birsey yaparsak tam olacak :)
arkadas hırsız olsun mecburi olarak arka kapidan girmesi gerekecek
yani dedigin port'a giremez.

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Default port oldugunu biliyorum ama sen port yazinca giriyo dedinya ondan dedim yanlis hem su sekilde sorunun ne oldugunu anlamak mumkun deil cunku servera girmeyi gecmis adam direk crash veriyo crashi gormeden dogru bi hukme varamayiz...

ChellyTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Default port oldugunu biliyorum ama sen port yazinca giriyo dedinya ondan dedim yanlis hem su sekilde sorunun ne oldugunu anlamak mumkun deil cunku servera girmeyi gecmis adam direk crash veriyo crashi gormeden dogru bi hukme varamayiz...

Haklısın. ama yinede genel cozum olarak sayıyorum ben bu yolu :)