Minecraft Serverimdeki Gizemli LAG 30/50 Full Lag 7 GB RAM

Berke korkmaz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Nit-r.. Bilişimden 50 Kişilik Server Aldim 7 Gb Ram'li Ek Para Verip Server 30 Kişide Bile Lag Oluyor Server Check Hatalari

Satır 212: [15:02:08] [Server thread/WARN]: [Lockette] Craftbukkit build unrecognized, please be sure you have build [2771] or greater.
Satır 63: [15:02:01] [Server thread/WARN]: To change this, set "online-mode" to "true" in the server.properties file.
Satır 62: [15:02:01] [Server thread/WARN]: While this makes the game possible to play without internet access, it also opens up the ability for hackers to connect with any username they choose.
Satır 61: [15:02:01] [Server thread/WARN]: The server will make no attempt to authenticate usernames. Beware.
Satır 60: [15:02:01] [Server thread/WARN]: **** SERVER IS RUNNING IN OFFLINE/INSECURE MODE!
Satır 52: [15:02:00] [Server thread/WARN]: it is highly suggested to use SQL with iCo6 or to use an alternative economy plugin!
Satır 51: [15:02:00] [Server thread/WARN]: if you're using Votifier, or any other plugin which handles economy data in a threaded manner your server is at risk!
Satır 50: [15:02:00] [Server thread/WARN]: iConomy - If you are using Flatfile storage be aware that versions 6, 7 and 8 have a CRITICAL bug which can wipe ALL iconomy data.

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
Bende nitr***'den almıştım. Fakat kimseye tavsiye etmem.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu bukkit/spigot jar dosyanı kontrol et.
Onda bişi yoksa ve pluginlerin hata vermiyorsa sorun makinede olabilir ?

Berke korkmaz

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nitradonun destek ünitesine başvurdun mu?
Diyorum Sunucu Herşeyi Belirtiyorum RAM işlemci arttırmaz veya sizin Bozuk map yada pluginlerinizi düzeltmez.
Orda yazan zaten Plugin yada Mapinizin bozuk oldugu için CPU nun yükseldigi ve serverın kendini durdurdugudur.
Yüklediginiz map yada pluginleri kontrol edin. Her Zaman Böyle Söylüyorlar Forumda Hataları Yazdim Serveriniz Sorunsuz Devam Edin diyorlar Serverde Hata V.s Yok Fakat Arasira çoğunlukla Lag Giriyor 50/50 çeken server şu an 30/50

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
son ekleğin pluginlerden biri sorunludur. Configden sorunun ne olduğunu anlamaya çalış. Bir player bug bulöuş ve bunu deli gibi kullanıyor olabilir. Aynı komut 100 kere saniyede girilse kasma yapar

Kayyu

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Dun Bizim Server Mapının Bı Yerine Gidince Crash Yiyodum. Bugun Duzelttım.Nitradonun Chucnk Duzeltcısı Ile

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dun Bizim Server Mapının Bı Yerine Gidince Crash Yiyodum. Bugun Duzelttım.Nitradonun Chucnk Duzeltcısı Ile
ChunkFix. Fakat Chunk Lag Yapmaz, Chunk CrashReport Verdirir. Benimde EskiServerimde Boyle Seyler Oluyordu. Butun Gereksiz Pluginleri Sil..