Minecraft Serverime Her Turlu Alım Var Konuya Girin

fuckyouking

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar axitrbilisimden kendıme bır mc serverı actım ve herseyın alımı var :D ne ararsanız ıletısım skype CcC Türk CcC Asker201 ve bu arada alımlar ıcın dırek sw gelebılırsınız sadece basarılı olun ısınızde yeter. sw ip 46.20.1.98:1139 hepınızı beklıorum.

yunusemrekabak

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
servera girilmiyo ve ben se skpe ekledi cpt_kylha ım ben

P4prika

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben Admin Yada Kurucu Olurum Skype sena lermi ekle

BeyazDuman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
REHBER veya ortağ'ın olabilirim. egrekirse servere katkı saglar uzatırım.

fuckyouking

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
arkadaslar hepınızı skypeden eklıcem gorusuruz ve su anda en onemlı sey buılder benım ıcın

REHBER veya ortağ'ın olabilirim. egrekirse servere katkı saglar uzatırım.
su anda tek amacım swyı tamamlamak ve slotunu arttırmak onun ıcın buılder lazım tamamladıktan sonrada slot arttırmamız gerekır ve ortagım olucaksan ben swyı 10tlye aldım bana bı 10 tl at serverın slotunu arttırız her ay bası ben 10tl alıorum zaten sw kapanmaz sadece slot skıntı

servera girilmiyo ve ben se skpe ekledi cpt_kylha ım ben
server eger kapalıysa pl yuklıorumdur dert etmeyın bu arada eklıorum skypeden bekle 1sn

Ben Admin Yada Kurucu Olurum Skype sena lermi ekle
admin ımız var kurucu olmak ıcın 5 10 tl atman yeterlı cunku slot dusuk tek amacım swnın slotunu arttırıp swyı tamamlamak her ay ben uzatıcam swyı ama slot arttıramıorum

ve bu arada kac tane sema lermı var foto ne :D

yoqq123

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
mod olarak gelebilirim skypem alierens2

BeyazDuman

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaslar hepınızı skypeden eklıcem gorusuruz ve su anda en onemlı sey buılder benım ıcın

su anda tek amacım swyı tamamlamak ve slotunu arttırmak onun ıcın buılder lazım tamamladıktan sonrada slot arttırmamız gerekır ve ortagım olucaksan ben swyı 10tlye aldım bana bı 10 tl at serverın slotunu arttırız her ay bası ben 10tl alıorum zaten sw kapanmaz sadece slot skıntı
:D

hmm tamam ortak olalım. birde Buılderimde iyidir :) :)
:D

P4prika

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

server eger kapalıysa pl yuklıorumdur dert etmeyın bu arada eklıorum skypeden bekle 1sn

admin ımız var kurucu olmak ıcın 5 10 tl atman yeterlı cunku slot dusuk tek amacım swnın slotunu arttırıp swyı tamamlamak her ay ben uzatıcam swyı ama slot arttıramıorum

ve bu arada kac tane sema lermı var foto ne :D
Kırmızı T-şörtlü Olan Ozaman Mod Olurum

fuckyouking

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0