Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Minecraft Serverimizde Builder Alımı +15 Yaş Sınırı
Şey Buildin İyiyse Kardeş Fotograf Varmı Build Fotografları 4 Yıllık Bilgim Var Diyorsun Ama Skype Yoksa Ne Var Facebook Ts3 Falan Varmı Server Faction Server Bu KuzenlerCraftTR Kim Aynen Server İpi HyperMC.Nitrado.net Ama WhiteList Açık Gelceğin Zaman Söyle Yada Build Fotoların Hiçmi Yok Onları At Neyse Dönüş Yaparsan Sevinirim
Dostum serverinizde builder olmak isterim yaşım 16 whiteliste eklermisin nickim : aress180 1.5.2 'den beri oyunu oynuyorum gerek modluk gerek adminlik gerekse builderlik yaptım.
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.