Minecraft Server'larda Donuyor , Yardım! [ÇÖZÜLDÜ]

Utkuw619

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi , minecraft server'larına girince oyun donup duruyor.Ram verdiğim halde böyle.Tek kişi oynarken hiçbir sıkıntı yok.Aynı sorun tek kişilikte F3 basıncada oluyor.Yardımlarınızı bekliyorum.

Utkuw619

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum önceden kasmadan server'lara girebiliyordum.İndireyim dedim,çok oyunculu oynarken fps 1-5 oluyor.PC ile alakası yok bence.

Zoriandu

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucudaki yapılar çok fazla olduğu için de kasma olabilir

Bilgisayar özelliklerini at değerlendirme yaparım

Utkuw619

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tüm sunucularda aynı ama bilemedim.

Nvidia Geforce 9500gt
2GB RAM
AMD Phenom 8450 - Triple Processor 2.10GHZ
WİN 7 PROFESSIONAL 64 BIT

Utkuw619

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Önceden kasmayan şey niye şimdi kasıyor onu anlamadım.Girdiğim server versiyonu 1.7.10.Kasmaması gerekir ama optifine deniyeceğim.Tek kişi 128x resource pack'lerde 35-50 fps alıyorum.Resource Pack'siz 70-80 fps.Çok oyunculuda olan sorun,F3 e basıncada oluyor.

xheryx31

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba utku kardeşim minecraftın bu sorunu yabancı pek çok forumda görülmüştür işletim sistemin nedir ?

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Kasması normal. OptiFine kullan.
Dostum kasması normal derken??
benim pc özelliklerim bunlar;
intel celeron 1.90
intel hd grapichs family 2 GB
4 gb ram
win 8.1 single.
Bu bilgisayarla 50 fps alıyorum.
Ve optifine kullanmıyorumda.
Bence minecraftında bir sorun var.

Utkuw619

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar genede sağolun.Ben çözümü kendim buldum.MCPatcher'lı bir versiyon ile server'a girince öyle oluyor.Normal versiyon kullandım ve düzeldi.Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için konu açık kalabilir,bence.

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar genede sağolun.Ben çözümü kendim buldum.MCPatcher'lı bir versiyon ile server'a girince öyle oluyor.Normal versiyon kullandım ve düzeldi.Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için konu açık kalabilir,bence.
Konunun başına [ÇÖZÜLDÜ] eklersen sevinirim dostum.