- En iyi cevaplar
- 0
Pro bir aralar kanal kuruyordun ne oldu onaBen atarım![]()
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pro bir aralar kanal kuruyordun ne oldu onaBen atarım![]()
Abi Adamın Söylediği Doru Ben Texture Packi Değiştiriyorum Geliyor Geçicide Olsa Minecraftı kapatıp açasıya kadar ses geliyor MinecraftPlayerr doğru söylediBende TeamEx kulanıyorum. Kaç kere .minecraftı sildim yeni launcher (TE) indirdim fakat sonuç aynı. Ses karıştırıcındanda açık (F3+S olayı).. Çok sinir bozucu yav kafam ağrıyor oynarken lol[DOUBLEPOST=1385670451,1385670403][/DOUBLEPOST]Biriniz bana .minecraftını atsa? Sorun ondaysa eğer?
Yorumları bi okusan şarzınmı bitecek ?Minecraft alttaki ses kısmında sessize alınmış olabilir, kontrol edebilirsin.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O sanırsam açık.. Nasıl olucak?[DOUBLEPOST=1385745057][/DOUBLEPOST]Ses açık olabilir ancak Windows 7'de sadece Minecraft'ın sesi kapalı olabilir...
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tekkitten girmedim.ctl8(tekkit) laucherden minecrafta girmissin bunda bazi sorunlar oluyor TeamEx de direk minecraftin laucherini indir dene
çok yaratıcı çözümler nerden geliyor acabapnp ne sesi aç bir müzik dinle benim gibi![]()
.minecraft'ı atarsan sevinirim.Sorun Şu Kısacası ;
Ses v.b için indirilen yer (server/site olarak) kapandı.
Sorun ondan kaynaklanıyor.
Pre Gitti(Çalınddı)
.minecraft istiyosan Özelden Atarım O Sorun Değil Bende Ses V.b var.
Bu Arada Oynadığında Türkçe'de Yapamazsın Dili.
O sesler müzikten daha hoş bana göreCreeperin patlama sesini dinleyemiyom veya zombinin hırlamasını açıyom müzik dinliyom sanada tavsiye ederim[DOUBLEPOST=1385789181,1385789119][/DOUBLEPOST]+ arkası masaüstü ise adamın masaüstünde sadece minecraft var[DOUBLEPOST=1385792089][/DOUBLEPOST]Abi Domuz Bile bi acayip bakıyo
Ses Sıkıntısı Oluyor Bazen Düzelir Kendi Kendine.Beyler sesi olan birisi .mc'yi atsın yav
skype ekle atamBeyler sesi olan birisi .mc'yi atsın yav
Ekledimskype ekle atam
quarizmat