Yardım Minecraft Ses Sorunu | Çözüldü!

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sanal ses sürücüsü filan varmı varsa kapat windows sesi gelir ama oyunlardan başka programlardan filan ses gelmez.

profesordoktor

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende TeamEx kulanıyorum. Kaç kere .minecraftı sildim yeni launcher (TE) indirdim fakat sonuç aynı. Ses karıştırıcındanda açık (F3+S olayı).. Çok sinir bozucu yav kafam ağrıyor oynarken lol[DOUBLEPOST=1385670451,1385670403][/DOUBLEPOST]Biriniz bana .minecraftını atsa? Sorun ondaysa eğer?
Abi Adamın Söylediği Doru Ben Texture Packi Değiştiriyorum Geliyor Geçicide Olsa Minecraftı kapatıp açasıya kadar ses geliyor MinecraftPlayerr doğru söyledi

omarsoaresjr

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Beyler .minecraft'ı silince tüm ayarların kalkması gerekmiyor mu? Launher çok çabuk yükleniyor..[DOUBLEPOST=1385740852,1385738846][/DOUBLEPOST]
Ses açık olabilir ancak Windows 7'de sadece Minecraft'ın sesi kapalı olabilir...

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O sanırsam açık.. Nasıl olucak?[DOUBLEPOST=1385745057][/DOUBLEPOST]
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
durum bu.

kaptan123

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
ctl8(tekkit) laucherden minecrafta girmissin bunda bazi sorunlar oluyor TeamEx de direk minecraftin laucherini indir dene

olcay12345

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sorun Şu Kısacası ;
Ses v.b için indirilen yer (server/site olarak) kapandı.
Sorun ondan kaynaklanıyor.
Pre Gitti :( (Çalınddı)
.minecraft istiyosan Özelden Atarım O Sorun Değil Bende Ses V.b var.

Bu Arada Oynadığında Türkçe'de Yapamazsın Dili.

omarsoaresjr

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sorun Şu Kısacası ;
Ses v.b için indirilen yer (server/site olarak) kapandı.
Sorun ondan kaynaklanıyor.
Pre Gitti :( (Çalınddı)
.minecraft istiyosan Özelden Atarım O Sorun Değil Bende Ses V.b var.

Bu Arada Oynadığında Türkçe'de Yapamazsın Dili.
.minecraft'ı atarsan sevinirim.
Creeperin patlama sesini dinleyemiyom veya zombinin hırlamasını açıyom müzik dinliyom sanada tavsiye ederim[DOUBLEPOST=1385789181,1385789119][/DOUBLEPOST]+ arkası masaüstü ise adamın masaüstünde sadece minecraft var[DOUBLEPOST=1385792089][/DOUBLEPOST]Abi Domuz Bile bi acayip bakıyo
O sesler müzikten daha hoş bana göre :)