okti0058
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
KANALIMA HERKESİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR MİNECRAFT UZERİNE KURULUDUR !
www.youtube.com/startrexx1
www.youtube.com/startrexx1
kanalımın gelişmesi gerekiyordu düşük abonede hemen yaptım çekiliş gerçek izlersen görebilirsin kardeşim.Adam 36 Aboneye Özel Çekiliş Düzenliyor .-.
Hayır kötü bir şey demedim yalnış anlama ama fikir güzel yani duyulması için yapılabilir.Forumda birsürü beleşçi var çekiliş lafını duyduklarında hemen atlıyorlar ._.kanalımın gelişmesi gerekiyordu düşük abonede hemen yaptım çekiliş gerçek izlersen görebilirsin kardeşim.
ahah anladım kardeşim sende katıl istersen katılırsan sevinirimHayır kötü bir şey demedim yalnış anlama ama fikir güzel yani duyulması için yapılabilir.Forumda birsürü beleşçi var çekiliş lafını duyduklarında hemen atlıyorlar ._.
Bilmem belki katılırım.ahah anladım kardeşim sende katıl istersen katılırsan sevinirim
Eğer katılırsan ve sevdiysen gerçekten zorlamıyorum yani sevdiysen arkadaşlarınada söylebilirsin şimdiden hersey için teşekkür ederim dostcanlısısınBilmem belki katılırım.
Eğer katılırsan ve sevdiysen gerçekten zorlamıyorum yani sevdiysen arkadaşlarınada söylebilirsin şimdiden hersey için teşekkür ederim dostcanlısısın
videoda tüm tarihler yazıyor.Ne zaman açıklanır?