Minecraft singleplayer da...

NaikiTheDovah

Ender Dragon Trainer
En iyi cevaplar
0
Arkadaslar sinlgle play da güvenli (creeperlerin ulasamayacagı ve icinde mob dogmaması gibi) bi ev nasıl yapabilirim?
İnternetim kotalı ve single oynamak zorunda kaldıgım zamanlarda oynuyordum fakat hem creeperlar hem zombiler evime saldırıp parcalıyor <_<

PesEtmeyen

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Canavarlar ışıkta doğamaz. Evinin içine torch koymayı deneyebilirsin. Creeperler hakkında bilgim yok :D

LeaS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evin içini meşaleler ile aydınlatırsan içeride canavarlar doğamaz. Kapıyı demirden yaparsan zombilerin kıramamasını sağlarsın. Eğer dışardan evine doğru girerken bi creeper seni kovalıyorsa allah ne verdiyse dalıp tam patlayacağı an geri çekilirsen fazla hasar almazsın. Eğer creeeper çok yakındaysa uzaklaştırmayı dene üstüne çek ve uzakta bi yerde patlat

efruzyldr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Bu Konuyu Açıp Bana Gelişme fırsatı verdiğin için teşekkür ederim:D

2017-07-25_12.19.14.png

Mobların Spawnı İçin Light Seviyeleri:

• Zombiler: 7.Işık Seviyesi Ve daha düşük seviyeler
  • Creeper: 7.ışık Seviyesi ve daha düşük ışık seviyeleri
  • Zombi Domuzlar, Ghastlar ve Magma küpleri her ışık seviyesinde doğal olarak doğabilirler.
  • İskelet: 7.Işık Seviyesi Ve daha düşük seviyeler
  • Örümcekler: 7. ışık seviyesi altındaki örümcek türleri düşman olarak doğarken, 12. seviye ve üstünde bu örümcekler nötr olarak doğarlar.
  • Cadı 7.ışık seviyesi ve daha düşük

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18

Nedense evlerimi hep böyle yukarı yaparım. Daha güvenli hissediyorum ve manzarası oluyor :D (yandaki arkadaşımın benim değil)

xRodLess

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Evinin yanlarına yerlere basamaklar koy , taş basamaklar yarım blok olur ya onları koy doğarlarsa bana gel Deseptikonlara vericem parçalasınlar beni hadi bakalım.