LeaS
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Evet varPremiumun var ise alabilirim. Çünkü krallıkta oynuyoruz.
Nick: manucho
Evet varPremiumun var ise alabilirim. Çünkü krallıkta oynuyoruz.
Çok uykum var bilgisayarıda kapattım. Yarın davet ederim.Evet var
Nick: manucho
Krallığa girdim ama gece olduğu için bir kaç kez zombi ve örümceklerin saldırısına uğradımÇok uykum var bilgisayarıda kapattım. Yarın davet ederim.
Davet ettim gelirken sürümünü 1.12.1 yapmayı unutma
Bekle ben suan yoldayim ne zaman gelirim belli degil geldigimde seni ev bolgesine gotururum takilirsin ordaKrallığa girdim ama gece olduğu için bir kaç kez zombi ve örümceklerin saldırısına uğradım
Sonra spawnda gezerken madene indim (eşyasız bloksuz) ve mahsur kaldımYardımlarınızı bekliyorum şu an oyundayım
![]()
![]()
İtemin yoksa intahar et. Dia veya zümrüt o kadar değerli deyil.Krallığa girdim ama gece olduğu için bir kaç kez zombi ve örümceklerin saldırısına uğradım
Sonra spawnda gezerken madene indim (eşyasız bloksuz) ve mahsur kaldımYardımlarınızı bekliyorum şu an oyundayım
![]()
![]()
Bi saniye arkadasa haber vericem oyuna girebilirse sana haber veririm seni eve gotururKrallığa girdim ama gece olduğu için bir kaç kez zombi ve örümceklerin saldırısına uğradım
![]()
![]()
Bi saniye arkadasa haber vericem oyuna girebilirse sana haber veririm seni eve gotururKrallığa girdim ama gece olduğu için bir kaç kez zombi ve örümceklerin saldırısına uğradım
![]()
![]()
Tamam gerek kalmadı ben yarın sizin oraya evimi yaparım, sandıktaki elytra yı alıp biraz uçtum canı baya azaldı ama sorun olmaz umarımBi saniye arkadasa haber vericem oyuna girebilirse sana haber veririm seni eve goturur
Bi saniye arkadasa haber vericem oyuna girebilirse sana haber veririm seni eve goturur
O elytralar krallığa hoş geldin hediyesi yanı sen almasan da ben vericektim. Bu arada ben krallığa giriyorumTamam gerek kalmadı ben yarın sizin oraya evimi yaparım, sandıktaki elytra yı alıp biraz uçtum canı baya azaldı ama sorun olmaz umarım![]()
nereye girsem ordasın bu arada köpek çoooooooooook tatlıO elytralar krallığa hoş geldin hediyesi yanı sen almasan da ben vericektim. Bu arada ben krallığa giriyorum