Minecraft singleplayer da...

LeaS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok uykum var bilgisayarıda kapattım. Yarın davet ederim.
Davet ettim gelirken sürümünü 1.12.1 yapmayı unutma
Krallığa girdim ama gece olduğu için bir kaç kez zombi ve örümceklerin saldırısına uğradım :D
Sonra spawnda gezerken madene indim (eşyasız bloksuz) ve mahsur kaldım :D Yardımlarınızı bekliyorum şu an oyundayım :D :hmm1:

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Krallığa girdim ama gece olduğu için bir kaç kez zombi ve örümceklerin saldırısına uğradım :D
Sonra spawnda gezerken madene indim (eşyasız bloksuz) ve mahsur kaldım :D Yardımlarınızı bekliyorum şu an oyundayım :D :hmm1:
Bekle ben suan yoldayim ne zaman gelirim belli degil geldigimde seni ev bolgesine gotururum takilirsin orda

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
1. YETERINCE IŞSIZSEN OBSIDYEN EV YAP
2. Skybase yap.
3. Modlu oyna ve evinin etrafına turret döşe :D
4. esc ye bas orada peacafull yap.
5. Evini yer altına yap(Taşları geçmesi lazım)
6.Gamerule
7. ???
8. ERROR 404
9. Java stopped working
10 WINDOWS MAVI EKRAN

İtemin yoksa intahar et. Dia veya zümrüt o kadar değerli deyil.

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Bi saniye arkadasa haber vericem oyuna girebilirse sana haber veririm seni eve goturur

Bi saniye arkadasa haber vericem oyuna girebilirse sana haber veririm seni eve goturur

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Artık creeper sawunma yollarına mı başvurdunuz ?
Ben hayatımda 1 kere bile creepere ölmemiş bi adamım.
(%100 DODGE)

LeaS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Tamam gerek kalmadı ben yarın sizin oraya evimi yaparım, sandıktaki elytra yı alıp biraz uçtum canı baya azaldı ama sorun olmaz umarım :D

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Tamam gerek kalmadı ben yarın sizin oraya evimi yaparım, sandıktaki elytra yı alıp biraz uçtum canı baya azaldı ama sorun olmaz umarım :D
O elytralar krallığa hoş geldin hediyesi yanı sen almasan da ben vericektim. Bu arada ben krallığa giriyorum