Minecraft Skills Pro Plugin

dostveviski

Yazıyor...
En iyi cevaplar
17
Oyun Sürümü
1.9.x-1.15.x
159538

Minecraft Skills Pro Plugin

Rol yapma sunucuları için çok kullanışlı bir eklentiyi tanıtacağım. Tabii ki sadece RPG sunucuları kullanabilir diye bir kaide yok.
159529

Eklenti Hakkında

Eklenti, sunucunuzda farklı beceri ve yetenekleri kullanmanızı sağlıyor. RPG sunucuları için birebir olan bu eklenti ile oyuncular sunucudan sıkılmadan, daha uzun vakitler geçirebilir. Bu eklenti ile RPG dünyasında sunucunuzu bir adım öne taşıyabilirsiniz.
1.9.x-1.15.x
dahil, aradaki sürümleri de destekliyor, 1.8.x sunucular için üzücü bir durum çünkü Türk sunucuları genelde 1.8 temelinde kuruluyor.

Eklentinin Özellikleri

Özel hazırlanan menüsünden, eklentinin içeriğinde bulunan her şeyi düzenleyebilirsiniz veyahut kullanabilirsiniz. Örnek: Renkli havai fişek seçenekleri, ödül düzenlemeleri, farklı kafatasları, miktarların değerleri...

Vanilladaki xp kazanımlarını tamamen kendi sunucunuza göre ayarlamanıza olanak sağlıyor. Herhangi bir matematik işlemi yapmadan, her level için ne kadar tecrübe puanı gerektiğini seçebiliyorsunuz.

Action bar tarzında, renkleri düzenlenebilir animasyon çubuğu.

Herhangi bir backup sistemiyle senkronize çalışıyor.

Efektler, parçacıklar ve sesler sağlıyor.

XP/Ruh hologramları sağlıyor.

Eklentinin sağladığı yeteneklere, tuş atayarak; oyunculara rahat kullanım sunabilirsiniz.

Parti ve arkadaş sistemi var. Oyuncular bir parti oluşturup, bir arada takıldığında; daha fazla tecrübe puanı kazanabilir. (Ayarlardan kapanabiliyor.)

Komutları "tab" tuşu ile rahat bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Dil düzenleme desteğini
%99'a kadar sağlıyor. Bu sayede eklentiyi çevirirken zorluk yaşamazsınız.

Özel istatistikleri mevcut. Seviye atladıkça, aynı MMORPG sunucuklarındaki gibi karakterinizin yeteneklerini güçlendirebiliyorsunuz. Bu yeteneklerin ne kadar tecrübe puanı gerektirdiğini, eklentinin dosyalarından ayarlayabilirsiniz.

Her yetenek için özel bir enerji barı mevcut (mana gibi).

Öldürdüğünüz şeylerden ruhlar düşer, bu ruhları toplayabilirsiniz.

9 farklı beceri sunuyor. Bu beceriler farklı farklı avantajlar ve dezavantajlar sunuyor.

Bütün komutlar için yetkiler mevcut, kullanımları sınırlandırabilirsiniz.

Mob spawnerlarından gelen tecrübe puanını düzenleyebiliyorsunuz.

Zırhların ağırlıklarını ayarlayabilirsiniz.

Bir meslek grubuna katılarak, meslek grubundaki yeteneklerde ustalaşabiliyorsunuz.

Verileri sıkıştırarak depoluyor ve dosyalar yer kaplamıyor.

MVdWPlaceholderAPI, PlaceholderAPI, Residence, WorldGuard, Citizens, MyPet, MythicMobs ve popüler klan eklentileri için desteği mevcut.
159536

İndirme Linki

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
159537

Eklenti bence gerçekten hoş ve aşırı zevkli bir oyun sunuyor. RPG sunucuları kesinlikle kullanmalı.
Umarım işinize yarar, sağlıcakla kalın...

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Konu için teşekkür ediyorum, kendi yazacağım rpg sunucumun eklentilerini tamamen kendim yazıyorum ama bazı sistemler için örnek oldu bana.