Minecraft Skin

Playfulll

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar.Sizlere minecraft skini nasıl yapacağımızı göstermek istiyorum.
Birçoğunuz biliyordur ama bilmeyenlerde vardır işte nasıl yapacağımızı göstereyim :)

Öncelikle google'ya minecraft skin yazıyoruz.Önümüze birsürü seçenek çıkacak.Size şu siteleri öneriyorum:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Sonra bu sitelerden birine girip bir skin beğeniyoruz.Daha sonra beğendiğimiz sikinin yaratıcısına bakıyoruz.(örnek Uploaded By :Nick)Bundan sonra Minecraftımıza giriyoruz ve bu ismi yazıyoruz.Sonra girdiğimizden skininiz o skin olcaktır.

Bu kadar...

Şimdide size beğendiğim skinleri göstermek istiyorum...

Göz attığınız için teşekkürler...

Not:Hiç biryerden alıntı yapılmamıştır hepsini kendim yazdım.Belki resimler aynı olabilir

Moderatör tarafından düzenlendi:

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Ben premiumum yanlış bilgilendirme korsan oyuncular için diye yazsaydın iyi olur.
Premium için:
'den giriş yapın Profile 'a girin ve skin settings var orada göz at'a tıklayın sonra skini seçin upload tuşuna basın ve skin olmuştur :)

Playfulll

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Ben premiumum yanlış bilgilendirme korsan oyuncular için diye yazsaydın iyi olur.
Premium için:
'den giriş yapın Profile 'a girin ve skin settings var orada göz at'a tıklayın sonra skini seçin upload tuşuna basın ve skin olmuştur :)
Minecraft.net profile de skin settingsi bulamadım URL şini verirmişsin o zaman

Playfulll

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Premiummusun?

Samanyolu Galaksisinden Tapatalk 2 ile gonderildi
Hayır yeniyim .[DOUBLEPOST=1391768772,1391766990][/DOUBLEPOST]
Premium için:
Peki primiumsuzlar için? primium mu olcaz??? <_<

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu konu daha önce Skin bölümünde acilmisti lütfen konunun kilitlenmesini istermisiniz yoksa yavaştan sohbet konusuna dönüşecek (he birde konu yeri yanlış)

Discovery Cihazımdan Gönderdim Lo!