Minecraft Skyblock'ta Düşünce Eşyalar Gitmesin - SkyblockVoidClaim Plugini

MinecraftHocası

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Minecraft Skyblock'ta Düşünce Eşyalar Gitmesin - SkyblockVoidClaim Plugini

Selamlar değerli forum üyeleri ve müthiş Minecraft oyuncuları! Bugün çok yararlı bir eklentiyi daha inceleyip yorumumuzu yapacağız. Haydi geçelim konumuza.

HAKKINDA

Öncelikle skyblock türünde oyun oynayanlar bilir bu olayı. Adadan eşya düşmesi, kaybolması gibi durumlar. Evet çok iğrenç bir durum çünkü düşünsenize emek skyblock oynuyorsunuz ve eşyanız bir anda envanterinizde yok ben o sunucuda daha oynamazdım galiba. Her neyse konumuza dönelim işte bu eklenti tam da bunu sağlıyor. Eklentimiz sizin değerli eşyalarınız ile sürekli bağlantı halinde kalmanızı sağlıyor yani bu durumda da eşyalarınız kaybolmuyor! Üstelik uSkyBlock ve aSkyBlock'u destekleyen bir eklenti. Geldik istatistikler kısmına. Bu ücretli eklenti 4 kere indirilmiş ve 2 oy alarak 5 yıldız durumunda. Bu eklenti Mayıs'ın 2. gününde 2019'da piyasa sürülmüş ve Pazar günü son güncellemesini almış. Evet iğrenç istatistikleri var diyebilirsiniz ama bu eklentiye reklam yapılırsa yarın ne kadar indirildiğini görebilirsiniz. Yorumuma gelecek olursak eklentinin bende yeri ayrı çünkü yaşadığım bir durum olduğu için sunucu sahibi olan olmayan herkese tavsiye ediyorum. Şimdi biraz da sorular üzerinden yürüyelim!

Düşen ve Kaybolan Eşyalar Nereye Gidiyor?

Eğer konuyu okuyan olursa bu soruyu soracağından şüphem yok çünkü bende sorardım. Düşen eşyalar sanal bir sandığa gidiyor. Bu sandığa /void inventory yazarak ulaşabiliyorsunuz. Mesela aşağıda bir örnek ekran görüntüsü koyacağım. Altda da gördüğünüz gibi kaybolan eşyaların görünüdüğü bir sandık var.

2600eb8cede7556547a5352b90cc13df85b768a8.png

KOMUTLAR

Oyuncu Komutları
  • /voidtoken - f void.viewtokencount veya /vt, /vtokens, /vtoken /voidtoken
  • /voidtoken send/give/donate - void.sendtokens
  • /voidtoken withdraw/itemise <amount> - void.withdrawtoken
  • /void - void.openinv
  • /void sethome - void.sethome
  • /void removehome - void.removehome
  • /void count - void.storedcount
  • /void home/gohome/h - void.gohome

Yönetici Komutları

• /void settokens - voidadmin.settokens
  • /void removetokens - voidadmin.removetokens
  • /void givetokens - voidadmin.givetokens
  • /void reload - voidadmin.reloadconfig

Eklentiyi size sunmaya çalıştım. Konuyu beğendiyseniz ne mutlu bana eğer ekleyecek olursanız daha detaylı inceleme sayfa da var. İyi günler, iyi forumlar...

spigotmc.org/resources/skyblockvoidclaim-★-all-skyblock-plugins-work-★-a-donation-incentive-★-token-system-included.66362/