Minecraft Slenderman Korku Filmi

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diğerinden daha iyi olmuş. Ama görüntü üstünde biraz çalışman gerek.

Uchiha_Madara

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fazla karanlık olmuş. Slenderman çıkmış, ben daha ne oluyor diye arıyorum.
Onun dışında öncekine göre iyi gibi. Kolay gelsin.[DOUBLEPOST=1438864311,1438864242][/DOUBLEPOST]Ayrıca sonda, slendermandan korkarken sen, slenderman takmadan gidiyor. Hiç aldırdığı yok.

DenizCan_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Diğer filminin fragmanı gibi bu da berbat olmuş.
1 - Bir filmi korkutucu yapan asıl şey ses efektleridir. Gerilimsiz,kısa ve saçma bir müzik dışında korkutucu fazla ses göremedim ben.
2 - Enderman'i SlenderMan yapmışsın ki Enderman sesi geliyor Slendermandan :(
3 - Efekt vermek istemişsin ve Slendermana yakınlaşmışsın ancak adamın gözünden görünüyormuş gibi oluyor. Ana karakter Slendermana neden yaklaşsın ki?
4 - Son sahnede arkanda SlenderMan yokken videoyu durdurup Slendermani koyup videoyu tekrar başlattığın çok belli olmuş o da bir fail sayılır :/
5 - Bana gereğinden fazla karanlık geldi.
6 - Konudan, ana karakterin buraya daha önce gelmeden önceki yerlerden bahsetmemişsin. Adam direk bir kaç kağıt alıyor sonra slenderman çıkıyor böö diyor.
7 - Mapte hiç yapılar yok, çayır çimen :(
Daha sayarım da sayarım ama senin her kötü eleştiriye "UZA GİT BURDAN EMEK VERDİM BEN" deyip küfür ettiğini bildiğim için daha devam etmeyeceğim. Ha ayrıca önceki konundaki küfürler yüzünden ban yiyeceksin bunu da söyleyeyim dedim.
ne yorum yapmıssın ya :olgun: