Minecraft Slime Çiftliği Yapımı Nasıl Oluyor?

xstrayder

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sinir oluyom slime gerekli çiftlik kuracamda herhangi bi yerde katman kayasına inip kazsam ışıklandırsam ya da bu çiftlik yapımının basit bi şeyi varmı survival 'De yapacağım.:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:[DOUBLEPOST=1420371123,1420370403][/DOUBLEPOST]HELP ++++

SuperNova412

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Slime Chunk adı verilen yerde sürekli slime doğuyor zaten. Kordinatlarına internetten bakmalısın.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Sitesi vardı hatırlamıyorumda o siteye haritanı upluyorsun hangi chunklarda slime spawn olduğunu gösteriyor sana ona göre yapabilirsin :(

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Belirtilen chunku biraz daha geniş olarak bedrocka kadar ineceksin sonra kazacaksın geniş bir şekilde tamamen yukarıdan aşşağıya kazmana gerek yok aşşağıda geniş bir oda olması yeter etrafta mağra olmasın onada dikkat et :(

xstrayder

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Belirtilen chunku biraz daha geniş olarak bedrocka kadar ineceksin sonra kazacaksın geniş bir şekilde tamamen yukarıdan aşşağıya kazmana gerek yok aşşağıda geniş bir oda olması yeter etrafta mağra olmasın onada dikkat et :(
illa o belli noktalar olması gerekiyomu ? yoksa herhangı yerde kazsam olur mu?[DOUBLEPOST=1420376480,1420374478][/DOUBLEPOST]YARDIM YOKMU

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Minecraftta slime spawnı rasgele chunklarla seçiliyor yani evet belirli bir alanı kazmalısın :(
Tabi chunklar kaça kaç oluyordu hatırlamıyorum aylardır minecraftı açmadım 8x8 veya 16x16 olabilir bilmiyorum bakarsın internetten :(

xstrayder

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Minecraftta slime spawnı rasgele chunklarla seçiliyor yani evet belirli bir alanı kazmalısın :(
Tabi chunklar kaça kaç oluyordu hatırlamıyorum aylardır minecraftı açmadım 8x8 veya 16x16 olabilir bilmiyorum bakarsın internetten :(
KARDEŞ PEKİ KATMANA İNDİM 5.bloktan yaptm 16x16'yı yükseklik önemlimi ? yani sıralı farm yapıolar ya değişik şeyler onları yapmak zorunlumu tek bi tane sıra yapsam ? SURVİVAL oynuyorumda

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
KARDEŞ PEKİ KATMANA İNDİM 5.bloktan yaptm 16x16'yı yükseklik önemlimi ? yani sıralı farm yapıolar ya değişik şeyler onları yapmak zorunlumu tek bi tane sıra yapsam ? SURVİVAL oynuyorumda
Yok yükseklik farketmez her katta spawn olurlar onlar ama her chunkda olmazlar onu unutma :(

xstrayder

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Slimelar gündüzde spawn olabiliyor yani istediğin kadar ışık koy spawn olmalarını engellemez
tamam işte bn chunk bıldum kzıyom cıkcakmı bakam[DOUBLEPOST=1420736440,1420725336][/DOUBLEPOST]Polkakorowakurwa kardeş Olmuyor ya bak böyle yaptım yükselık 4 blok katman kayasından 0 'dan 5 yukseklık 16x16 tam :

[DOUBLEPOST=1420736541][/DOUBLEPOST]YARDIM EDİN ARKADŞLAR BAŞLICAM BÖYLE İŞE SLİME NASIL GETİRCEM ( HİLESİZ TABİKİ HİLE KARŞITIYM o yöneticiliğide 2-3 yeri kırmak için açtım ve yönetcıklten çktım) HELLPP!!

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Daha kolayı internete baksaydın senin gibi deneyen vardır arasana bi

xstrayder

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Daha kolayı internete baksaydın senin gibi deneyen vardır arasana bi
İnternette direk farm yapmışlar üst üste arası boşluklu katlar yapmışlar anlamı ne bılmıyom bana 2-3 devamlı slime çıksın[DOUBLEPOST=1420738324,1420736887][/DOUBLEPOST]YARDIM YOKMU ARKDAŞLAR CILDIRCAM SLİME LE