AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Teşekkürler Fakat Oyunda Bulamadım Bu Blokları Komutla Filan mı Alınıyor ?

255:0 > Kayıt bloğu. > Dünyadaki mimari yapının yerini belirttiğinizde, dosyaya kaydeder.

255:1 > Yükleme bloğu. > Dosyalara kayıtlı olan mimarileri yükler.

255:2 > Köşe bloğu. > Otomatik boyut hesaplamada kullanılır.

255:3 > Veri bloğu. > Sandık ve diğer blokların yapımını sağlar, varsayılan bilgi gerektirir.

• Save - build structure in world, tell the block where it is and it saves it to file
  • Load - loads saved structure files
  • Corner - for automatic size calculation
  • Data - for chest markers and other blocks that require data (default)

/give @p minecraft:structure_block

alizade523

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gercekten Harika Bi guncelleme olmus. Tebrikler ve Beyaz gozlu iskeletler bence bir gonderme herobrine 1.10 da gelcek Yani Umarim :D:D

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Bu yapı blokları zaten 1.9 da eklenmişti.Sadece bu sürümde görüntüleri ve bir kaç şey değişti.Ayrıca komut ile alınıyor./give @p minecraft:structure_block idi sanırsam.

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Biraz rastgele dünyalar açtım bir kaç şeye kontrol amaçlı baktım resimler:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Baktım, çöllerin altında kocaman göğüs kafesleri ve kafatasları çıkıyor. Çok havalı.

veliumutarslan12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ooo böyle devam dostum çok iyi bir gelişme sağliyor bu mojang helal olsun ne diyelim artık 1.7.2 den kurtulucaz demek oluyor bu ama 1.7.2 sevilir be :) Güzeldir 1.7.2 alınmayın ama kurtulucaz kelimesini yani bazı oyuncuların adına konuştum 1.7.2 yi sevenler server versinde girelim yani bi server kursunlar :)

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben artık Minecraft ' tan soğumaya başlıyorum fosil magma falan gereksiz bence yinede güzel bir snapshot sunumu olmuş teşekkürler

veliumutarslan12

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben artık Minecraft ' tan soğumaya başlıyorum fosil magma falan gereksiz bence yinede güzel bir snapshot sunumu olmuş teşekkürler
Aynen öyle aynı senin gibi düşünüyorum ama artık bende bıktım .. bari tamam ekliyorsunuz güzel bir şey yapıyorlar mojang dahada kalitesi grafikleri yüksek olmayan [orta derece]'de olan birşeyler yapmaya çalışsa daha iyi olabilir diye düşünüyorum.

HUNTERMAN

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha fazla şey eklenmeli idi
Aynen öyle aynı senin gibi düşünüyorum ama artık bende bıktım .. bari tamam ekliyorsunuz güzel bir şey yapıyorlar mojang dahada kalitesi grafikleri yüksek olmayan [orta derece]'de olan birşeyler yapmaya çalışsa daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
Magma block bence güzel Tuzak yaparız o blokla

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
Daha fazla şey eklenmeli idi

Magma block bence güzel Tuzak yaparız o blokla
Magma block ile bir youtube kanalı benim aklıma gelen bir şeyi yapmış aslında :D.Magma blockların üzerine halı koysak bile canımız gidiyor.O özellikle bir labirent yapmış :D.Geliştirilebilir.Scoreboard ile hasar alındığında geri tp leyebilir mesela.Direk yeni şeyler çıkıyor.Ayrıca şu an magma block biraz buglı.

HUNTERMAN

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Magma block ile bir youtube kanalı benim aklıma gelen bir şeyi yapmış aslında :D.Magma blockların üzerine halı koysak bile canımız gidiyor.O özellikle bir labirent yapmış :D.Geliştirilebilir.Scoreboard ile hasar alındığında geri tp leyebilir mesela.Direk yeni şeyler çıkıyor.Ayrıca şu an magma block biraz buglı.
eğilerek geç canın gitmiyor işte tuzak da bu

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

255:0 > Kayıt bloğu. > Dünyadaki mimari yapının yerini belirttiğinizde, dosyaya kaydeder.

255:1 > Yükleme bloğu. > Dosyalara kayıtlı olan mimarileri yükler.

255:2 > Köşe bloğu. > Otomatik boyut hesaplamada kullanılır.

255:3 > Veri bloğu. > Sandık ve diğer blokların yapımını sağlar, varsayılan bilgi gerektirir.

• Save - build structure in world, tell the block where it is and it saves it to file
  • Load - loads saved structure files
  • Corner - for automatic size calculation
  • Data - for chest markers and other blocks that require data (default)

/give @p minecraft:structure_block

Bak bunları beğendim işte. Taşınabilir ev bile yapılabilir.