Minecraft Steve'nin Hayatı (ALINTI DEĞİLDİRR)

Hikaye güzel mi Acıbaaa??? :)

• Kullanılan toplam oy
    21

Hepimizhikayeciyiz53

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bölüm 1 (1.Gün)
Steve kitapları çok severdi.Hatta Minecraft adlı kitabı okumayı çok severdi.Kitapta yazanların bir kısmı şunlardı;
Minecraft adasında heryer küpten oluşur.Minecraft fiziği çok ANLAMSIZDIR.Çünkü bir bloğu havaya koyduğunuzda düşmez.Ama birtek kum ve örs düşer.Minecraft adasındaki barışçıl yaratıklar şunlardır;

1-)İnek
2-)Koyun
3-)Tavuk
4-)At
5-)Kurt
Vb. Yazıyordu.
Steve bir gün o adaya çok gitmek istiyordu.Ama O adanın gerçek olmadığınıda biliyordu.Birgün içine bir adrenalin doğdu ve dağa çıkmak istedi.Hemen kardeşi Brineye haber vererek çıkmaya başladılar.Çıkarken Brine önden gitti.Önden giderken kancası açağıya düştü ve Stevenin kaşını yardı.Steve 1 ay hastanede yattı ve Brine ona çok üzüldü.Steve eve gitti.Brinenin evde olduğunu bilmiyordu.Steve uyuya kaldı ve Brinede onu gördü.Brine onun Minecraft adasını çok sevdiğini biliyordu bu yüzden hemen bir helikopter kiralayıp Brine Steveyi alıp hemen helikopterin koltuğuna koydu.Steve hala uyuyordu.Minecraft adasına çok az kalmıştı.Steve tam uyandı ve helikopter arıza yaptı.Helikopter düşüyordu.Hemen pilot ve Steve aşağı atladı paraşüt ile aşağı atladılar.Brineye sadece Stevenin Çantası kaldı.Brinede onu alıp aşağı atladı.Pilot denizde boğularak öldü.Brine ise düşerek.Steve tam Minecraft adasına girdi ki bir baktı ayakları yavaşca küpleşiyordu.Yere indiğinde heryeri küp olmuştu.Brine ve Pilota çok üzüldü.Hemen ikisininde mezarını yaptı.Önünde bir tane ev belirdi o eve girdi veee....

DEVAM EDECEKK!!!
5 Tane Güzel Güzel ya da Çoh güzel abe ya Şıkkı gelirse Devamm!!! :)

Hepimizhikayeciyiz53

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu bi hikayedir ve yazım hataları var diyorsunuz.Varsa özür dilerim yani insanlara okuma demek güzelmidir kötümüdür onu bi söyle bana sen???

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Hikayeyi bir yerde okumuştum. Steve Herobrine'a değil son paraşütü sevgilisine veriyordu. Herobrine'da intikam alacağına yemin ediyordu.

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Hayır Alıntı tamam sen gördüysen alıntıdır da dedin ya steve son paraşütü herobrine'a değil sevgilsine veriyordu dediğin için dedim onu.Yani değiştirdim işte.Ve hani alıntı dedin ya.O alıntı dediğin yani okuduğun yerin URLsini görderirmisin?
mcturk forumunda okumstum sanirim mobildeyim pc gecince atarim kanka