burak743434
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Yorum pls pls
Biz Minecraft Kanalı Değiliz Cicişim Anladın Kanalın Yaş Ortalaması 18+ Anladın....8.000 abone 200 görüntülenme iyi bot kasmışsın krdş
8.000 abone ne o zaman ? 200 izlenmen oluyor 7.800 abonen bot denilebilir. Madem "MAYNKRAFT" kanalı değilsin cicişim bu senin bot kasmadığın anlamına gelmiyor "Cicişim"Biz Minecraft Kanalı Değiliz Cicişim Anladın Kanalın Yaş Ortalaması 18+ Anladın....
Evet Ama Burada Kısım Anlamadında Kullanılıyor Bunuda Biliyorsun DimiEpisode ile bölüm aynı şey demek biliyor musun ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evet Günde 20 ile 90 Arası Aboone Geliyo Bot Atıyom tamam8.000 abone ne o zaman ? 200 izlenmen oluyor 7.800 abonen bot denilebilir. Madem "MAYNKRAFT" kanalı değilsin cicişim bu senin bot kasmadığın anlamına gelmiyor "Cicişim"
8 Bin Kişinin 8 Binide Minecraft Story Mod İzlemesimi Gerekiyor Kanalın Video Türü Başkadır ?8.000 abone 200 görüntülenme iyi bot kasmışsın krdş
Diğer izlenmelere bakar mısın cnm8 Bin Kişinin 8 Binide Minecraft Story Mod İzlemesimi Gerekiyor Kanalın Video Türü Başkadır ?
Episode, İngiltere'de film oyun gibi şeylerde "perde" veya "kısım" anlamıyla kullanılır. Part ise parça anlamındadır. İnternette hiçbir zaman "Star wars part 1" diye bir şey olmaz "Star wars episode 1" diye olur. Yani burada aynı anlamda kullanılır demek yanlış.Episode ile bölüm aynı şey demek biliyor musun ?
Ama bölüm anlamıda var :cEpisode, İngiltere'de film oyun gibi şeylerde "perde" veya "kısım" anlamıyla kullanılır. Part ise parça anlamındadır. İnternette hiçbir zaman "Star wars part 1" diye bir şey olmaz "Star wars episode 1" diye olur. Yani burada aynı anlamda kullanılır demek yanlış.
Petra'ya aşık oldum ben ya. Umarım ölmemiştir. Sesi beni çok etkiledi. Kim seslendirmişse artık. Hem delikanlı kız tam benim aradığım tip. Episode 2 de ne olursa olsun tüm seçeneklerim onu bulmak adına olacak. Oyun gerçekten çok güzeldi.
İngilizce öyle bir dildir ki her şey Türkçe dili gibi düşünülmemiştir fakat her şey yerindedir. O yüzden çok kolay bir dildir İngilizce. Mesela "just" kelimesinin onlarca anlamı var ve bu bu "just" kelimesini başa koyarsan ayrı bir anlam, sona koyarsan ayrı bir anlam, fiille kullanırsan ayrı bir anlam oluşturur. Bunu da bu şekilde düşün.Ama bölüm anlamıda var :c