Minecraft: Story Mode - Türkçe Altyazili

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Arkadaşlar Türkiye'de BİR İLKİZ !

Eğer adminler konuyu sabitler ise daha çok seviniriz :)

Bazı cümlelerde kelime hataları olabilir Kusura bakmayın.

İzleyip beğenen herkese Teşekkür ederiz :)

Böyle güzel bir şey olcagı için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
' a ve
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
e teşekkür ederiz

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her Şey Güzel Hoşta Windows Sırf Kendi Reklam Amacıyla Kullanıyor Oyunu Sadece Win10 İçin Çıkıcak

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne kadar bu oyunu merak etsemde sırf bunun için windows 10 almıyacağım windows şirketi windows 7 den sonra iyice batırmaya başladı hep kendini tekrarlıyor nerdeyse onun haricinde bana belki başka sürümlerdede oynamak için yolunu bulurlar gibi geliyor sonuçta minecraft adamlar bunun crackini vs. yapar bence Türk milleti öyle bir şey bekliyorum açıkcası

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne kadar bu oyunu merak etsemde sırf bunun için windows 10 almıyacağım windows şirketi windows 7 den sonra iyice batırmaya başladı hep kendini tekrarlıyor nerdeyse onun haricinde bana belki başka sürümlerdede oynamak için ylunu bulurlar gibi geliyor sonuçta minecraft adamlar bunun crackini vs. yapar bence Türk milleti öyle bir şey bekliyorum açıkcası
win 10 bedava. ayrıca win 8 den çok çok çok daha iyi.
bu yüzden win 9 değil 10 çıkartıldı.

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
win 10 bedava. ayrıca win 8 den çok çok çok daha iyi.
bu yüzden win 9 değil 10 çıkartıldı.
Öncelikle kebapların efendisi windows 10 un bedava olduğunu biliyorum fakat kullanış açısından felan benimpek hoşuma gitmiyor onun haricinde windows 9 çıkartıldı win8.1 çıktı yani 8+1 =9 oda = Windows 9

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Türkiyede bir ilk değilsiniz. Ben bunun konusunu dün açtım ve çeviri çok daha iyi.[DOUBLEPOST=1436198414,1436198349][/DOUBLEPOST]https://forum.gamer.com.tr/konu/mc-story-mode-tr-altyazili-trailer-fragman.277861/#post-1569453
Her Türkçe çeviri konularını gördüğün zaman neden kendi çevirini ortaya atıyorsun ? Çeviri gayet iyi problem yok. Önemli olan Türkiye'de ilk olmak mı yoksa İngilizce bilmeyen insanlara daha hızlı bir şekilde yardımcı olmak mı ?

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece ilk olmadıklarını belirttim çünkü konunun SABİTlenmesini istiyor arkadaş. Çevirisi güzel olmuş ama çook fazla kelime - cümle yanlış. Daha iyi bir alternatif için benimkine bakabilirsiniz diye öneride bulundum sadece. Konuyu açan arkadaştan da özür diliyorum kusura bakmasın biraz reklam gibi oldu :S
Çook fazla kelime ve cümle yanlış mı ??__?_ Yıldız koyduğun tüm cümleler yanliş çevirilmiş zaten

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kendi videomda yıldız koyduğum sadece 3 tane cümle var. Yıldız koyduğum cümleler tamamen doğru olmasa da doğrusuna çok çok yakın. Yani anlamda bir bozukluk olmuyor. Sadece bazı kelimeler farklı oluyor veya kelimelerin cümledeki yerleri farklı oluyor. Senin çevirine göre gayet iyi bence.
tamam kral sensin. en iyisi sende