Minecraft Sunucu Açmak İsteyenler İçin Temel Bilgiler

Neutrally

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Konu göze hoş geliyor, renkli ve şekilli-şüküllü yazmışsın ama okumadım. Bildirim geldi beni etiketlemişsin diye ama nerede etiketlendiğimi göremedim, bu beyefendiye gösterir misin nerede etiketlediğini? @Neutrally
TAGLIST Yapıp silmiştim, ( BayDoktor ). Sağol eleştirin için.
Şimdi Şöyle Bir Sıkıntı Var Eğer Sen Oyuncularla Aşırı İlgilenirsen Samimi Olursan Yani Sıkıntı Çıkar Çünkü Adalet Sıfıra İner Banlamakta Zorlanırsın Onun Yerine /istek (istek) türünde bir Sk Kullanılsa Daha İyi Olabilir Bence
Ayrıca Build Teamada Büyük Projelerin Yoksa Gerek Yok Bence
İnternetdeki Buildlere Link Koymuşlarsa Bunlar Alıntı Veya Çalıntı Deyildir Bunlar Kullanılsın Diye Konulmuştur.
Bence Bu Konuyu Biraz Daha Açmalısın O Zaman Sabitleneceğine İnanıyorum
Burası eklenti bölümü değil ki öle yapayım. Sadece bir konu ufak bi eklenti hakkında bilgi ekledim. O kadar. İyi Forumlar. :gg:

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Uğraşmışsın , güzel fakat daha iyisi yapılabilir. Bu sunucu yönetme olmuyor temel bilgiler gibi bir şey oluyor ki benzeri benim konumda var ^^

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır, küçük çocuklar kötü sunucular açıp, türkiyedeki sunucuları berbat denilecek şekle getiriyor. Bazı kişilere yollayacağım bu konuyu. Başlığı ne gibi yapmamız isterseniz, açıklayınız. :gg:

Ama bu konu, mcye yeni başlamışlar içindi "sunucu açabilirim" "nası geliştiririm" vs. idi ama neyse :( Madem beğenmediniz. :gg:

Aslında birazcıkta doğru dedin fakat. Vip Satma alanına bakarak "Viplerle oyuncuları eşit tutunuz." yazdım bazıları viplere P10 Veriyor. Rezillik açıkcası. Bu konuda onların birazcık şeyler öğrenmesi içindi. Neyse ne diyelim :p

Hemen sağlayayım kardeşim.
PHP:
on chat:
    message contains "kufur1" or "kufur2" or "kufur3" or "kufur4" or "ve daha fazla kufur."
        cancel event
        send "&bBunu yazamazsin." to player
        broadcast "&bKufur Kullanimi > &a%player% &7Adli kisi kotu kelime kullandigi icin susturuldu"
        execute console command "/mute %player% 30"
    execute console command "/tempban %player% 2m"
Al ama "2m" kısmını "3m" yazarsanız 3 dakika uzaklaştırılacaktır. :) İyi forumlar.
Teşekürler umarım sunucuyu geliştimreye yönelik şeyler bulduğumda söylerim :)