BenZikriptiAzBiliom
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
..
Merhaba beyler, direk konuya giricem.
Sunucu açmayı planlıyorum, skript konusunda çok iyi olduğumu düşünüyorum ve sunucuyu kaliteli tutacak/yapacak skriptler yazabileceğimi düşünüyorum.
Yaratıcılığı maksimum seviyede olan bir arkadaşım var ve sunucu için fikirleri o üretiyor.
Benim alacağım kişide şunların olmasını isterim. Daha detaylı konuşmak, beni yakından tanımak istiyorsanız konunun sonunda vereceğim skype adresini ekleyebilirsiniz.
Öncelikle sunucuyu açacağım kişi küçük bir miktar maddi destek sağlamalı (20TL Kadar) (1 Seferlik)
Sunucuyu açtığımda sunucu dışı şeylerle pek uğraşmamalı
Skript, Java veya Website Kodlayabilmeli (HTML,PHP,CSS) (Zorunlu Değil)
Yaş sınırı yok fakat olgun olması güzel olur.
Minecraft hakkında bilgili olmalı.
Açacağımız sunucu skyblock,factions veya başka bir şey olabilir. Bunu sunucuyu açacağım kişi ile belirleyeceğim.
Sunucuyu gerçekten kaliteli tutacak skriptler kodlayabiliyorum.
Towny sunucu olarak Krallık Sunucusuda açabiliriz, nasıl bir şey olduğunu merak ediyorsanız skypemi ekleyebilirsiniz.
İyi Günler Dilerim!
..
Konum yanlış yerde ise lütfen uyarı atmayınız Konumu taşırsanız sevinirim!
Merhaba beyler, direk konuya giricem.
Sunucu açmayı planlıyorum, skript konusunda çok iyi olduğumu düşünüyorum ve sunucuyu kaliteli tutacak/yapacak skriptler yazabileceğimi düşünüyorum.
Yaratıcılığı maksimum seviyede olan bir arkadaşım var ve sunucu için fikirleri o üretiyor.
Benim alacağım kişide şunların olmasını isterim. Daha detaylı konuşmak, beni yakından tanımak istiyorsanız konunun sonunda vereceğim skype adresini ekleyebilirsiniz.
Öncelikle sunucuyu açacağım kişi küçük bir miktar maddi destek sağlamalı (20TL Kadar) (1 Seferlik)
Sunucuyu açtığımda sunucu dışı şeylerle pek uğraşmamalı
Skript, Java veya Website Kodlayabilmeli (HTML,PHP,CSS) (Zorunlu Değil)
Yaş sınırı yok fakat olgun olması güzel olur.
Minecraft hakkında bilgili olmalı.
Açacağımız sunucu skyblock,factions veya başka bir şey olabilir. Bunu sunucuyu açacağım kişi ile belirleyeceğim.
Sunucuyu gerçekten kaliteli tutacak skriptler kodlayabiliyorum.
Towny sunucu olarak Krallık Sunucusuda açabiliriz, nasıl bir şey olduğunu merak ediyorsanız skypemi ekleyebilirsiniz.
İyi Günler Dilerim!
..
Konum yanlış yerde ise lütfen uyarı atmayınız Konumu taşırsanız sevinirim!