Minecraft Sunucu Hosting - BatıHost mu? - Nitrado mu? -

Sunucu Hosting

• Nitrado

Kullanılan: 4 16.7%
  • BatıHost

Kullanılan: 20 83.3%

• Kullanılan toplam oy
    24

xemirhan12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
5 kez nitrado sunucu aldım halada kullanıyorum şu an benim yaptığım hatalar harici bir sorun görmedim batı hostu daha denemedim :D keşke serverim olsada süre sıkıntısı olmasa

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Batıyor kolaylik isteyenler için iyidir ekibi çok ilgili ve herhangi bir sorunda telafi ediyor,lar nitra do bilmiyorum daha yardıma ihtiyacım olmadı

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ayriyetten slot için para ödemezsin,sunucuyu kendi bilgisayarına kurmuş gib irahatlıkla kullanabilirsin

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
Konuya Açıklık Getireyim. İkiside İyi. Hub Server Kuracaksan BatıHostu Kesinlikle Ama Kesinlikle Tavsiye Ediyorum. Ama Faction Falan Kuracaksan İkisinide Kullanabilirsin. Bir Kere BatıHost İle Hub Kuracaksan Tek Tek Almıyacaksın Sunucu. Bi VDS Al Uzak Masaüstü İle Ayarla. Lütfen Kavga Etmeyin.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Benim bütçeme göre batihost bana uygun bu kişiden kişiye değişir.
Batıhostta 60 tl ye aldığın ram nitradoda o paraya aldığıdan daha az (pek farketmiyor en fazla 1 gb fark) tek farkı nitrado 4 gba 40 kiş iveriyorsa batıhost 3 gba 60 kiş iveriyor batıhostta ayarlamaya bir şey demiyorlar serbestsin nitradoda kişi+ram alırken batıhostta sadece ram alıyorsun