PredChaos
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar hepinize selam. Minecraftta sunucu açmak istiyorum ama bunu tek yapmanın mantıksız ve zor olduğunu bildiğimden bana yardım etmek isteyen arkadaşlar bulabilme ümidiyle yazıyorum. Az çok pluginlerden ve buildden anlarım önceden açtığım survival sunucular vardı, yani biraz tecrübem de var. Her neyse pluginler ile arası iyi olanlar, özgün yapılar yapabilecekler, sunucu yapımında yardım etmek istemese bile sunucuyu (umarım) açtığımızda yetkili olup (admin-rehber-moderatör vs) sunucu ile ilgilenebilecek arkadaşlar benimle iletişime geçebilir. Malum salgın zamanı olduğundan çok acelemiz yok. Ha ben yeteneğime ve bilgime güveniyorum bedavaya iş yapmam diyenler olur elbet , benim buradaki amacım para kazanmaktan daha çok eğlenceli vakit geçirmek olduğundan o işlere çok bakmam ama tabi iyi yaparım diyorsanız konuşabiliriz (ki sunucumuz eğer açılırsa öyle karmaşık şeyler olmayacak tabi içerisinde)
Bu konulardan başka birde nasıl bir sunucu açmak istediğime deyineceğim:
Açacağımz sunucun skyblock tarzı hayatta kalma olmasını düşünüyoruz. Yani tüm oyuncuların ayrı bir bölgesi bulunacak ve orayı istedikleri gibi değiştirecekler.
ve bunun dışında sunucuya zindan ekleyeceğiz. Oyuncular aynı RPG oyunlardaki gibi özel editli item, farm yapmak için spawner vs bulabilmek için çeşitli mobları kesmeleri gerekecek. Önceden buna benzer bir sunucu açmıştım, normal hayatta kalmaydı ve zindan eklemiştim. 3 adet , her biri 8 odalı ve farklı temalı zindan bulunuyordu. 3 adet oda sonralında boss ve 2 adet te farklı item kasmak için hazırlanmış mini-boss odaları mevcuttu. Şahsen oynarken çok eğlenmiştik.
Evet Arkadaşlar şimdilik anlatmak istediklerim bunlar ilgilenen arkadaşlar bana discorddan ulaşabilir discordumu buraya bırakıyorum
DC: Mista Unfuckuble (Also Mert)#8625
Aklımdaki ekip:
Oyun içi:
2 Admin,
2 rehber,
2 builder,
Arkaplan:
1 pluginer
Bu konulardan başka birde nasıl bir sunucu açmak istediğime deyineceğim:
Açacağımz sunucun skyblock tarzı hayatta kalma olmasını düşünüyoruz. Yani tüm oyuncuların ayrı bir bölgesi bulunacak ve orayı istedikleri gibi değiştirecekler.
ve bunun dışında sunucuya zindan ekleyeceğiz. Oyuncular aynı RPG oyunlardaki gibi özel editli item, farm yapmak için spawner vs bulabilmek için çeşitli mobları kesmeleri gerekecek. Önceden buna benzer bir sunucu açmıştım, normal hayatta kalmaydı ve zindan eklemiştim. 3 adet , her biri 8 odalı ve farklı temalı zindan bulunuyordu. 3 adet oda sonralında boss ve 2 adet te farklı item kasmak için hazırlanmış mini-boss odaları mevcuttu. Şahsen oynarken çok eğlenmiştik.
Evet Arkadaşlar şimdilik anlatmak istediklerim bunlar ilgilenen arkadaşlar bana discorddan ulaşabilir discordumu buraya bırakıyorum
DC: Mista Unfuckuble (Also Mert)#8625
Aklımdaki ekip:
Oyun içi:
2 Admin,
2 rehber,
2 builder,
Arkaplan:
1 pluginer
Son düzenleme: