Yardım Minecraft sunucu icon.

Gizlioyuncuv14

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Oyun Sürümü
1.8
Merhaba, ben minecraft sunucuma photo shop cs6 üzerinden 64x64 bir ikon yaptım sonra paint den farklı kaydettim ve png yaptım sonra adını server-icon yaptım sunucumuz dosyasına attım ve olmadı ilk açtığımızdaki yere attım ama nedense icon gelmedi sunucuyu yeniden başllattım minecraftımı kapatıp açtım gene gelmedi yardım edermisiniz?

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Öncelikle merhaba @Gizlioyuncuv14,
O zaman tekrar senle beraber yapmayı deneyelim;
  1. Bir resim yap veya indir.
  2. Resmi 64x64 yap ve kaydet
  3. Resmin ismini "Server-icon" yap ve resmi ".png" yap
  4. Resmi minecraft'ın ana dosyaların yani "world, world_nether, world_end, plugins..." gibi dosyaların bulunduğu yere at ve sunucuyu yeniden başlat.
hepsini doğru yaptın dimi? sende gördüğüm üzere Server-icon'u küçük yazmışsın başını ondan kaynaklanıyor olabilir. Bir de benim dediğim gibi yapıp dener misin?

Nedemekkio

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
5
hepsini doğru yaptın dimi? sende gördüğüm üzere Server-icon'u küçük yazmışsın başını ondan kaynaklanıyor olabilir. Bir de benim dediğim gibi yapıp dener misin?
Case-sensitive değil maalesef büyük küçük harf fark etmez
Düzenleme:
İnternette biraz baktım da ben hatalıymışım case-sensitivemiş ama hepsi küçükmüş

Son düzenleme:

Gizlioyuncuv14

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Öncelikle merhaba @Gizlioyuncuv14,
O zaman tekrar senle beraber yapmayı deneyelim;
  1. Bir resim yap veya indir.
  2. Resmi 64x64 yap ve kaydet
  3. Resmin ismini "Server-icon" yap ve resmi ".png" yap
  4. Resmi minecraft'ın ana dosyaların yani "world, world_nether, world_end, plugins..." gibi dosyaların bulunduğu yere at ve sunucuyu yeniden başlat.
Malesef olmuyor ):

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Sunucu ikonunu varsayılan yolla eklemenizi engelleyen bir plugin yüklü muhtemelen, o plugini kullanarak ikon eklemeniz gerekiyor yahut o plugin lazım değilse kaldırabilirsiniz, Motd ayarı yapılabilen bir plugin olma ihtimali yüksek.

BlondeCow

!2^4%
En iyi cevaplar
3
Yaptığın ikonu herhangi resim paylaşmak için kullanılan siteye yükleyip mesajıma cevap verirsen ikonun doğru veya yanlış diye cevap verebilirim. Yapman gereken tek şey server-icon.png dosyasını sunucu klasörü içerisine sürükleyip bırakman hiçbir ek ayar yapmana gerek yok.