Minecraft Sunucu - Oylama @OYLAMA

Sunucum ne tür olsun ?

• Faction

Kullanılan: 6 75.0%
  • Survival

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hub

Kullanılan: 2 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .

byKutsalTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Degerli forum uyeleri ben yaz tatilinde bir sunucu acmaya karar verdim.Sunucumun hangi tur olacagina karar veremedim bana yardim edermisiniz ? Sunucumun ismi KutsalGames veya GameTime yapmayi dusunuyorum.Sunucumu Fsction mu , Survival mi yoksa Hub mu olacagina karar veremedim bana yardim edermisiniz oylama yapacagim ve oylama yaz tatiline kadar surecektir.Oylama konunun ustunde olucaktir.

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hub olursa daha iyi olur hub sunucular çoğalır ülkede :) Birde anket eklemeyi unutmuşsun :)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
SUFKOS aç. (Survival-Faction arası konspetli sunucu) (Forumda Survival MMORPG diye bilinmekte.)

Mmtern

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence bu ise hic bulasma. Ya oyunu orijinal olanlar sunucuya girebilsin ya da hic girme bu ise. Korsan server olursa daha kotu olur.

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hub yapma,o kadar bütçen olmayabilir.Güzel bir sunucu aç,faction.Sonra ordan para kazan ve server nitrado'dan ise parayı nitradoya at kazandıgın ve hub server yap.Zaten faction server tutarsa 1-2 ayda bütçeyi toplarsın.İyi çalışmalar şimdiden.

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Açmayın yeterince sunucu yok mu? Konsept düzenlemeside yapmıyorsunuz zaten.

byKutsalTR

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Baylar ben anketi actim oyunuzu kullanabilirsiniz ve bu sunucu yaz tatilinde aćilacaktir.

KUTSALGAMES / GAMETİME[DOUBLEPOST=1419614715,1419614582][/DOUBLEPOST]
Hub yapma,o kadar bütçen olmayabilir.Güzel bir sunucu aç,faction.Sonra ordan para kazan ve server nitrado'dan ise parayı nitradoya at kazandıgın ve hub server yap.Zaten faction server tutarsa 1-2 ayda bütçeyi toplarsın.İyi çalışmalar şimdiden.
Haklisin bayim , dedigin gibide olabilir.

Rherty16

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Faction aç derim, kapsamlı olsun.Minigames'ler HG & SG , Parkurlar vb. İçinde olur.Lapissiz olsun, para kasmak için çalışmalılar.Yapacaksan şimdiden kolay gelsin kardeş :D