Minecraft Sunucu Projesi: Faction, PvP ve Survival [EKİP OLUŞTURUYORUZ]

Heraldic

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Selamlar arkadaşlar, minecraft sunucu projemi geliştirmeye çalışıyorum fakat tek başına olacak bir iş değil. Projelerimi burada anlatmak istemiyorum pek, yetkili aldığımız kişiler ile konuşuruz bu proje olaylarını. Eski Faction (1.4-1.5 zamanları), PvP ve Survival projem var. Kendine güvenen, bol vakti olan (benim bol vaktim yok maalesef, çalışıyorum), saygılı, projeye saygısı olacak arkadaşlar ile görüşmek isterim.

Java ile uğraşan, skript ile uğraşan, düşünür (fikir verecek), mimar, moderatör (önemli) gibi yetkilerde kendine güvenen arkadaşlar skype adresimi ekleyebilirler. Detaylı olarak skype üzerinden konuşabiliriz, projemizi biraz daha geliştirdiğimizde ayrı olarak projemiz hakkında konu hazırlarız.

Gerçekten eski zamanları özleyen, nostalji yaşamak isteyen, geçmişe gitmek isteyen oyuncularıda bekliyoruz olacağım ileride sunucumuza.

Sponsor da arıyorum (tam sponsor demiyelim aslında, ufak maddi bağış sunucu için). Bu forumda oldukça yeniyim, arkadaşlarım var önceden buralarda takılmış (arkadaşlarım tavsiye etti bu forumu, sevdim forumu). Sunucu işleriyle pek uğraşmadım (kendi sunucumu açmadım) ama çok yardım etmişliğim var. Eskiden çok yardım ederdim, kendi sunucumu açmaz başka sunucularda çalışırdım ama artık kendi sunucumu açma vakti.

Ekip topluyorum dediğim gibi, şu an ekibim de 3 (üç) kişi mevcut fakat pek aktif olamıyorlar yeni ekip arkadaşları arıyorum.
Gerçekten kendisine güvenen arkadaşlarım bu konu altında mesaj atabilir, skype adresimi ekleyebilirler. Yaş pek sıkıntı değil, projemize katkısı ve saygısı olsun kâfi.

Hile koruması felan üç sunucumda da olacak, zor olacak sunucularımız (hoşunuza gitmemiş olabilir ama zor...), lag sorunlarını olmayacağının garantisini vermek isterdim ama maalesef kesin olarak bir şey diyemem. İlerde alacağımız sunucu ne kadar iyi olacak (dedicated) bilemem, eklentiler alakalı sorun yaşamayacağımızın garantisini verebilirim ama.

Skript ile uğraşan arkadaşımızda dediğim gibi benimle iletişime geçebilir, skriptte kullanırız hiç problem değil (fazla olmadığı sürece).
Mimar en önemli unsurlardan biri, benim mimarlık ile alakam pek yok ama şu anki ekibimde @Ledbassplayer'ın mimari yetenekleri biraz iyi gibi yeni gelecek olan mimar arkadaşımız ile artık güzel yapılar ortaya çıkabilir.

Bana ulaşabileceğiniz skype adresim: [email protected], buradan konuya yazabilirsiniz ben sizi eklerim veya buradan özel mesaj atabilirsiniz bana.
Sağlıcakla kalın, kendinize iyi bakın!