Minecraft sunucu sitesi

rik110

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Nasıl bedava minecraft sunucusu sitesi açarım çoğu kişi açıyo sorunca bedava açtık diyolar bilen varsa yazsın pls

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk önce domain alman lazım bedavaya domain veren yerler var, sonra site alman gerek yine bedava veren yerler var. Sonra tasarıma ihtiyacın var. Eğer kayıt olma vb yapicaksan bir de veritabanına ihtiyacın var.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Böyle bir bilgi düzeyiyle zor açabilmen sonu tr.gg yle falan bulabilirsin , veyahutta youtube da eğitim videoları var birkaç saatini ayırdığında muhtemelen çok daha iyi aydınlanırsın.

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
minecrafttr. com ' u öneririm bedava hosting veriyor :)

B4yAhmet

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
birçok site var fakat serverınıza AuthMe yoluyla bağlama fikriniz varsa onu boşverin sadece site istiyorsanız işiniz daha kolay Türk sitelere yönelin derim.

rik110

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kolay yapabilceğimiz yokmu baı kişiler marketli loginli bedava siteler açmış

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kolay yapabilceğimiz yokmu baı kişiler marketli loginli bedava siteler açmış
Sunucu açmamanı öneririm. Biraz kendıne bilgi edin öyle aç. 2 yıldır server işi ile uğraşıyorum. 2 yıl önceki sunucuları hatırlıyorum çok kötüydü(bazıları hariç) şu an kendimi geliştirdim ve sunucu açmaya hazırlanıyorum.

rik110

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucu açmamanı öneririm. Biraz kendıne bilgi edin öyle aç. 2 yıldır server işi ile uğraşıyorum. 2 yıl önceki sunucuları hatırlıyorum çok kötüydü(bazıları hariç) şu an kendimi geliştirdim ve sunucu açmaya hazırlanıyorum.
Farklı hostlardan yaklaşık 100 adet sunucu kurdum vede tek oyunculuyo çok nadir giriyorum bundan dolayı deneyimliyim