Minecraft Sunucuları Hakkında | Detaylı anlatım

Bu Konu Yararlı Mı ?

• Evet , kesinlikle yararlı.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır , yetersiz veya iyi anlatılmamış

Kullanılan: 5 100.0%
  • Kararsız kaldım , beni aydınlattır.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

FatihDGTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selamlar forum.gamer!
Size ve özellikle Minecraft oynayan kişilere sunucular
hakkında detaylı bilgilerle aydınlatacağım.Eğer hakkında
bilgi almak istiyorsanız konuyu takip etmeniz yeterli olacaktır.

MİNECRAFT NEDİR ?

Minecraft , bir hayalinin sınırlarının olmadığı , asıl bu hayalini
gerçekleştirip , kendi hayalindeki bir dünya oluşturup , kurmandır.Burada
yaratacılık { Yanlış anlamayın } esastır.Hayalinizi kurup , yerleştirebildiğiniz
bir fps oyunudur.

ÇOKLU OYUNCULU NEDİR ?

Çoklu oyunculu , Minecraft oyuncularının bir arada
ufak oyunlarla , birlikte sosyal bir ortam kurmasıyla , eğlenmesiyle
geçindiğimiz bir alandır.Çoklu oyunculu son zamanların popüler
olduğu alandır.Yani Minecraft oynarlar , çoğunlukla bu alanda insanlarla
iletişim halinde olur , oynarlar.

ÇOKLU OYUNCULUDA NASIL OYNANIR , SUNUCULARA NASIL GİRİLİR ?

Bu çok kolaydır.Altta birçok alan bulunur.Bunlara sunucu ekle , sunucu gir , sil ve bu tarzı
ayrıntılar bulunur.Sunucu oluşturabilmek için sunucu ekle kısmından , ip address bölümüne
girmek istediğiniz sunucunuz hakkında internetten ip adresini alıp , buraya yapıştırabilirsiniz.
Girmek içinse , sunucu gir adlı bölüme tıklayarak , girmek isteyeceğiniz sunucuya erişim sağlamış
olursunuz.

SUNUCUYA GİRDİM , NE YAPMALIYIM ?

Sunucuya girdikten sonra özellikle sunucu hakkında bilgi almanız önemlidir.Çünkü sunucu
hakkında bilgi almadıktan sonra sunucuyu tanıyamaz , kalakalırsınız.Sunucuda yazılan kurallara ,
şartlara özen göstermeli , uymalı , uyum göstermelisiniz.Birçok arkadaşın özellikle vurgulanan
" Hile kullanmak yasaktır , reklam yapmak yasaktır , küfür/argo/hakaret kullanmak yasaktır "
kurallara uymayan arkadaşlar ise hakka girenlerdir.Hiçbir insan birbirinin hakkına giremez.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Evet arkadaşlar konum bu kadardı.Size yapmanız gereken işlemleri
burada dile getirdim.İnşallah bu konu yararınıza dokunmuştur.
Her geçen gün böyle yararlı konular açacağım.Çoğunluğunuz biliyorsunuzdur ki ancak
bilmeyenlerde mevcuttur.Özellikle kurallara uymanızı vurgulamak istedim.
İyi günler!

@FullForceHD
@Breakthrought
@Swuupie
@CowboyBebopTR
@AdexTR
@Reinhard
@Swuupie
@ruddeTR

Ekli dosyalar

• images.jpg
    images.jpg
    11.1 KB · Görüntüleme: 426

BonezCrusherTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkesin bildiği şeyleri anlatmışsın fakat konu düzenini ve bilgileri biraz daha geliştirebilirsen güzel bir konu olur, başarılar. (Not: Bilmeyen arkadaşlar için yararlı bir konu.)

Hyroeth

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnternetteki "Minecraft sunucusu nedir, nasıl açılır?" gibi videolar`da 2014, 2013 yılın`da çekilmiş ona bakılırsa.

FatihDGTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Burada amacım bilgi vermektir arkadaşlar.Hayır yani 7 milyar insan Minecraft mı oynuyor ?
Saçma.Ben Minecraft'ı 2013 - 2014'de keşfettim.2011'de - 2010'da keşfeden de var.Belkide bundan 3 yıl - 1 yıl - 10 yıl sonra
bir Minecraft oyuncusu " Sunucu nedir ? Nasıl Girilir..." tarzı bir soru istediğinde , cevabı burası olabilir.Evet , burayı okumak
sırf zaman kaybı olabilir.Ama videolarında 3 dakikadan az olduğunu görmedim.Görselleri ise spoilerla göstermek istiyorum
ancak bunu bilmiyorum.Bu son söyleyişim.Bundan sonra bu tarz yorumlarla forum konumu kirletmemenizi rica ediyorum.

FFHD

orda her kiminleysen, belki sevgilinleysen...
En iyi cevaplar
21
Konu yanlış yere açılmış.