Yardım Minecraft Sunucum için satın alım önerisi

k3lda

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.8
Yakında kuracağım minecraft sunucum için plugin paketi, map, tasarım ve belki özel eklenti satın almayı planlıyorum. her şey için bütçem 500 tl civarlarında. Önereceğiniz kişi,site,topluluk varsa önerir misiniz?
Opskyblock satın alacağım.

Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.

26Asrin123

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bilmediniz adamlardan almanızı tavsiye etmem önüne gelen satış yapıyor.

Nxymn

Warum diese games? Sei doch einfach Straight.
En iyi cevaplar
2
Bunları forumda arayarak güvenli yetkililerden falan alabilirsiniz çoğunlukla bulunuyor.

AvşaProject

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Knk güvenilir kaynaklardan satın alım yapıp güvenilir insanlarla iş yapman gerekiyor 500 tl bütçeyle kaliteli bi hub sunucusu açıp reklam bile yapabilirsin eğer skyblock açıcaksan KevinnRn#2869 discorddan bana ulaş sana hem açma konusunda yardımcı olabilir hem plugin paketi verebilirim :) + lobi + çakma lobide ayarlayabilirim hub için

AnadoluHost

Anadoluhost.com.tr
En iyi cevaplar
7
Yakında kuracağım minecraft sunucum için plugin paketi, map, tasarım ve belki özel eklenti satın almayı planlıyorum. her şey için bütçem 500 tl civarlarında. Önereceğiniz kişi,site,topluluk varsa önerir misiniz?
Opskyblock satın alacağım.

Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.
Direk Ryzen 9 VDS sunucu + Webscript + hub plugin paketi verelim (op skyblockta dahil ) (gönlünüzce düzenleyin) ve reklam verebileceğiniz yerler konusundada (özellikle youtuberlar konusunda) önerilerde bulunalım. Discord adresimiz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Paranızı kaliteli bir sunucuya + reklama verin:S