Minecraft sunucum için yetki alımları(faction)/en iyi cevabı verene vip(soru konunun içinde)

ruzgarRengar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
minecraft sunucu alımları başladı!!!
soru:sunucunun altında yazan mesaj ne olsun
bilene vip !!!

admin olmak için(1 tane)
ad:
skype/itelişim kurulabilecek bir yer:
komut bilgisi ne kadar(abartmayın doğru söyleyin yalancı çıkarsanız ban yersiniz):
hile kullanlara ne yaparsın:
yetkin alınırsa sunucuyu bırakırmısın yada chate spam atarmısın(sunucuda ne kadar saygılı davranırsın):

moderatör olmak için(2 tane)
ad:
örnek yetki yazın(renk kodlarıyla bir yetki örn ...vip++):
yetkin alınırsa sunucuyu bırakırmısın yada chate spam atarmısın(sunucuda ne kadar saygılı davranırsın):

rehber olmak için(3tane)
ad:
faction hakkında olan bilgin(örnek vererek anlat):

WolfKurt1111

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ad:Berke çalışır
skype/Oyuncak.panda/minecrafter3123
örnek yetki yazın(renk kodlarıyla bir yetki örn ...vip++): &4&l--[ Kurucu ]--
hile kullanlara ne yaparsın:1 Kere uyaririm Bidaha açarsa 5 gün ban atarim

FakirOyuncu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
ad:Emirhan Gören
skype/itelişim kurulabilecek bir yer: facebook:emirhanreiss
örnek yetki yazın(renk kodlarıyla bir yetki örn ...vip++):
&kc&1M&2o&3d&4e&5r&6a&7t&8ö&9r&kc (Moderatör)
hile kullanlara ne yaparsın: 1. sinde Uyarı , 2. sinde Ban
yetkin alınırsa sunucuyu bırakırmısın yada chate spam atarmısın(sunucuda ne kadar saygılı davranırsın): Sunucuyu Bırakmam yada Spam fln Yapmam normal oyuncu gibi devam ederim oyuna

minecrafttttgirl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Admin olmak için(1 tane)
ad: Nisa
skype/itelişim kurulabilecek bir yer: x!Nisa!x
neden burası Ben neden burası diyip geçmiyorum, her servere yardım gereklidir.
komut bilgisi ne kadar(abartmayın doğru söyleyin yalancı çıkarsanız ban yersiniz): %96
hile kullanlara ne yaparsın: 1. Kullanımında jail atarım (uyarı amaçlı) 2. kullanımında 1 günlük ban atarım.
yetkin alınırsa sunucuyu bırakırmısın yada chate spam atarmısın(sunucuda ne kadar saygılı davranırsın):Yetkim alınınca genellikle serverler ban atıyor ama sizin iyi davranacağınıza inanıyorum oyuzden spam atmam ve devam ederim.

Not: Yetki yazma şeklim şu olacak ama x yı böyle yatık olanlardan farz edin :D : X VIP X
İyi ve düzenli forumlar.

ruzgarRengar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Admin olmak için(1 tane)
ad: Nisa
skype/itelişim kurulabilecek bir yer: x!Nisa!x
neden burası Ben neden burası diyip geçmiyorum, her servere yardım gereklidir.
komut bilgisi ne kadar(abartmayın doğru söyleyin yalancı çıkarsanız ban yersiniz): %96
hile kullanlara ne yaparsın: 1. Kullanımında jail atarım (uyarı amaçlı) 2. kullanımında 1 günlük ban atarım.
yetkin alınırsa sunucuyu bırakırmısın yada chate spam atarmısın(sunucuda ne kadar saygılı davranırsın):Yetkim alınınca genellikle serverler ban atıyor ama sizin iyi davranacağınıza inanıyorum oyuzden spam atmam ve devam ederim.

Not: Yetki yazma şeklim şu olacak ama x yı böyle yatık olanlardan farz edin :D : X VIP X
İyi ve düzenli forumlar.
mesela renk kodlarını biliyormusun ?

PikaAdil

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
admin olmak için(1 tane)
ad:Adil
skype/itelişim kurulabilecek bir yer:skype adilshukurov(resim ec yazisidir)
neden burası geliseceyimize inaniyorum
komut bilgisi ne kadar(abartmayın doğru söyleyin yalancı çıkarsanız ban yersiniz):90-95%
hile kullanlara ne yaparsın: 1 uyari 2 kick 3 sureli ban 4 sureli ban sinirsiz ban
yetkin alınırsa sunucuyu bırakırmısın yada chate spam atarmısın(sunucuda ne kadar saygılı davranırsın):sunucu cok iyi olcak birakmam sunucuda 99% saygili olarim

ErenCan34TR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Admin Olmak İçin (1 Tane)
Ad: Eren Can
Skype/İletişim Kurulabilecek Bir Yer: live:erenozcn_

Neden Burası: Türk Sunucularını genelde fazla oynamam. Eğer sunucunuzda ilgimi çekecek bir sistem varsa koşar gelirim. Diğer sunuculardan bir farkı olan her sunucuyu oynarım kısacası. Farkınızın olduğunu umuyorum. :)

Komut Bilgisi Ne Kadar (Abartmayın Doğru Söyleyin. Yalancı Çıkarsanız Ban Yersiniz): Genel olarak herkesin işine yarayacak temel komutları biliyorum. WG atma, yetki ekleme, permleri düzenleme, event komutları falan işte. Temel şeyler yani.

Hile Kullananlara Ne Yaparsın: 1. Uyarıda hiçbir şey yapmam, 2. uyarıda hilenin ağırlığına bağlı jail ya da süreli BAN, 3. uyarıda hiçbir şekilde açılmayacak BAN atarım.

Yetkin Alınırsa Sunucuyu Bırakır mısın yada Sohbete Spam Atar mısın (Sunucuda Ne Kadar Saygılı Davranırsın): Eğer üzerime gelinmedikçe, dışlanmayacağım, hakaret edilmeyeceğim bir yetki alınma durumu olursa bırakmam fakat dışlanırsam, hakaret edilir ve üzerime gelinirse tabii ki de istemediğim yerde asla durmam! Onun dışında hala oynamaya devam ederim. Yetkili iken sunucuda 4 saat zaman geçirirsem, oyuncu olarak 3 yada 3,5 saat zaman geçiririm. :)

ruzgarRengar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
2 TANE ADMİN ALACAGIM ÇÜNKÜ 2 KİŞİNİN ADMİNLİĞİNİ BEĞENDİM İLGİNİZ İÇİN TŞKLER

AleXa_FTW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
admin olmak için(1 tane)
ad: Atilla
skype/itelişim kurulabilecek bir yer: Alaattin_Minecraft
neden burası: Yetki alımı istediğimden
komut bilgisi ne kadar(abartmayın doğru söyleyin yalancı çıkarsanız ban yersiniz): %85
hile kullanlara ne yaparsın: Uyarı ve Ban
yetkin alınırsa sunucuyu bırakırmısın yada chate spam atarmısın(sunucuda ne kadar saygılı davranırsın): Sunucuya dewam ederim.
Merhaba, Server ıp nedir ?

ruzgarRengar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
admin olmak için(1 tane)
ad: Atilla
skype/itelişim kurulabilecek bir yer: Alaattin_Minecraft
neden burası: Yetki alımı istediğimden
komut bilgisi ne kadar(abartmayın doğru söyleyin yalancı çıkarsanız ban yersiniz): %85
hile kullanlara ne yaparsın: Uyarı ve Ban
yetkin alınırsa sunucuyu bırakırmısın yada chate spam atarmısın(sunucuda ne kadar saygılı davranırsın): Sunucuya dewam ederim.
Merhaba, Server ıp nedir ?
-mağlesef adminlik alımı bitmiştir ancak mod olarak değerlendirilebilirsin

AlperBy1905

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Moderator Alım Formu :
Ad : Alper
skype/itelişim kurulabilecek bir yer: Skype : [email protected]
örnek yetki yazın(renk kodlarıyla bir yetki örn ...vip++): KURUCU veya DiamondVIP (Kurucu Tagı: &c&l❤ &9&lKURUCU &c&l❤ )
hile kullanlara ne yaparsın: Önce Durumu Ekip Arkadaşlarım ile paylaşırım . (özellikle KURUCU ile paylaşırım ) Ondan Sonra Gereği ne ise yapılır .
yetkin alınırsa sunucuyu bırakırmısın yada chate spam atarmısın(sunucuda ne kadar saygılı davranırsın): tabii ki serveri seversem bırakmam ve spam vs. atmam . Bu sizin düşünceniz . Bu Ülkede Düşünce Özgürlüğü Var . :D . Ve herkese Karşı Son derece Saygılıyım . ( Gerek Oyun Gerek Gerçek Yaşam da olsun )

NOT: Bu Taglar Eski Sunucumda Herkes Tarafından Çok Beğenilmişti :D

Son düzenleme:

Tako_King

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ad:Taha
skype/itelişim kurulabilecek bir yer:Skype:tahaqkaya
yaş:12(bence yasa değil bilgi ve olgunluğa bakılmalıdır.)
örnek yetki yazın(renk kodlarıyla bir yetki örn ...vip++):&4&lAdmin
hile kullanlara ne yaparsın:1.Uyarı 2.Ban
yetkin alınırsa sunucuyu bırakırmısın yada chate spam atarmısın(sunucuda ne kadar saygılı davranırsın):Durduk yere kimsenin Yetkisi alınmaz Bu yüzden Hatamı kabul ederim Ve oyunumu Oynamaya devam ederim.