Minecraft sunucum için yetki alımları(faction)/en iyi cevabı verene vip(soru konunun içinde)

Vrais

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
admin olmak için(1 tane)
ad: Batu
skype/itelişim kurulabilecek bir yer: hasayt
neden burası uzun zamandır serverde yetkili olamdım buyuzden yardım etmek istiyorum
komut bilgisi ne kadar(abartmayın doğru söyleyin yalancı çıkarsanız ban yersiniz):%90
hile kullanlara ne yaparsın: onları uyarır ve sonunda sizlere söyleyerek ban atarım
yetkin alınırsa sunucuyu bırakırmısın yada chate spam atarmısın(sunucuda ne kadar saygılı davranırsın): aslında chate spam atmam yani ben oyle bir insan değilim sunucuyada saygım sonsuzdur :)

AleXa_FTW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
admin olmak için(1 tane)
ad: Batu
skype/itelişim kurulabilecek bir yer: hasayt
neden burası uzun zamandır serverde yetkili olamdım buyuzden yardım etmek istiyorum
komut bilgisi ne kadar(abartmayın doğru söyleyin yalancı çıkarsanız ban yersiniz):%90
hile kullanlara ne yaparsın: onları uyarır ve sonunda sizlere söyleyerek ban atarım
yetkin alınırsa sunucuyu bırakırmısın yada chate spam atarmısın(sunucuda ne kadar saygılı davranırsın): aslında chate spam atmam yani ben oyle bir insan değilim sunucuyada saygım sonsuzdur :)
Artık kaç yaşında olduğunu karar verirmisin ? her konuda farklı yaş

yusufertekin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
admin olmak için(1 tane)
ad:yusuf
skype/itelişim kurulabilecek bir yer: skype live:yusufertekin.20
neden burası kaliteli gözüküyor
komut bilgisi ne kadar(abartmayın doğru söyleyin yalancı çıkarsanız ban yersiniz): %98
hile kullanlara ne yaparsın: sw kurallarına göre davranırım serbestse bir şey yapmam 3 gün bansa 3 gün ban atarım yani kurallarına göre
yetkin alınırsa sunucuyu bırakırmısın yada chate spam atarmısın(sunucuda ne kadar saygılı davranırsın):Duruma göre bir kişiye çok sinir olmuşsam sw yi bırakabilirim ama asla saygısızlık yapmam
Not: 1.2.5 den beri mcdeyim sayısız sw de admin vs. oldum günlük 7.8 saat pc başındayım

safapros

Marangoz
En iyi cevaplar
0
rehber olmak için(3tane)
ad: Safa
skype/itelişim kurulabilecek bir yer: [email protected]
faction hakkında olan bilgin(örnek vererek anlat): birisi küfrederse seviyesine göre mute atarım veya ss alıp ban attırırım.
hile kullanlara ne yaparsın: ne yapılacagını öğrenip ya ss alıp ban attırırım ya da jail attırırım.
yetkin alınırsa sunucuyu bırakırmısın yada chate spam atarmısın(sunucuda ne kadar saygılı davranırsın): nedenine göre değişir.

AleXa_FTW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba,
Başvurumu Geri Çekiyorum. 12 yaşındaki Bir çocuğun serverini geliştiremiyeceğini düşünüyorum.

321Mehmetxxxx

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
rehber olmak için(3tane)
ad:Mehmet
skype/itelişim kurulabilecek bir yer:facebook
faction hakkında olan bilgin(örnek vererek anlat):kendini geliştirip(büyülü setler felan)yapıp clanınla diğer insanları öldürmek :D
hile kullanlara ne yaparsın:2 uyarı sonra ban sonra sınırsız ban
yetkin alınırsa sunucuyu bırakırmısın yada chate spam atarmısın(sunucuda ne kadar saygılı davranırsın):bir şey yapmam çıkar giderim

EmreTurk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
rehber olmak için(3tane)
ad:Mehmet
skype/itelişim kurulabilecek bir yer:facebook
faction hakkında olan bilgin(örnek vererek anlat):kendini geliştirip(büyülü setler felan)yapıp clanınla diğer insanları öldürmek :D
hile kullanlara ne yaparsın:2 uyarı sonra ban sonra sınırsız ban
yetkin alınırsa sunucuyu bırakırmısın yada chate spam atarmısın(sunucuda ne kadar saygılı davranırsın):bir şey yapmam çıkar giderim
jail yokmu sende hileye ?