Minecraft Sunucuma Başkaları Giriyor Fakat Arkadaş Giremiyor

burakbey_th

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Başlıkta Belirttiğim Gibi Arkadaş Giremiyor Sorun Benim Sunucumda Değil Normal Dünya Mapi Olunca Giriyor Lag Oluyor Sadece Arkadaşta Sonra Serverden Atıyor Ana Bilgisayar Tarafından Kapatıldı Diye Serverim Aternos Fakat Arkadaşın Batihost Svsindede denedim ondada olmuyor map ile ilgili bir sorun fakat düz dünya oluşturunca hiçbir şey olmuyor arkadaşa nasıl çözebiliriz ?

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Haritanın uygun bir yerine gelip şu komutların tamamını yazmayı deneyin:
Kod:
/setworldspawn
/mv setspawn
/setspawn
/authme setfirstspawn
/authme setspawn

burakbey_th

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Cevabınız İçin Teşekkürler Fakat Ben Başka Sunucularda Ve Başka Hosting Sunucularında Denemesini İstedim Başka Sunucuya Girdiğindede Servere Girince Oyunu Çöküyor Fakat Oyun Kapanmıyor Sadece Sunucudan Atıyor Lag Oluyormuş Gibi Sorun Sunucuda Değil Mapdede Değil Normal Dünyaya Girince Oyunu Çöküyor Bilgisayarsal Bir Sorun Galiba

Ekleme Yapıyım Bilgisayarı Eski Bir Bilgisayarda Değil Şimdiki Oyunları Kaldıracak Durumda
Biz 6-7 Kişi Survival Oynuyoruz Pluginsiz Felan Sadece 4 Tane Plugin Var Başka Yok Host Aternos
Pluginlerdede Sorun Yok MultiverseWorld - WorldEdit - Enchant - BarAction Bunlardan Başka Yok

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
Cevabınız İçin Teşekkürler Fakat Ben Başka Sunucularda Ve Başka Hosting Sunucularında Denemesini İstedim Başka Sunucuya Girdiğindede Servere Girince Oyunu Çöküyor Fakat Oyun Kapanmıyor Sadece Sunucudan Atıyor Lag Oluyormuş Gibi Sorun Sunucuda Değil Mapdede Değil Normal Dünyaya Girince Oyunu Çöküyor Bilgisayarsal Bir Sorun Galiba

Ekleme Yapıyım Bilgisayarı Eski Bir Bilgisayarda Değil Şimdiki Oyunları Kaldıracak Durumda
minecraftın başka bi sürümü ile denesin oda olmaz ise silip tekrardan yüklesin

burakbey_th

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
minecraftın başka bi sürümü ile denesin oda olmaz ise silip tekrardan yüklesin
Dener Fakat Normalde So Launcheri İle Giriyodu So Launcheri İle So nun Sunucusuna Girince hiçbir Sorun Çıkmıyor Fakat Başka Sunucularda Sorun Çıkıyor TeamExtreme Launcherini İndirttirdim Gene Aynı Sürümden Olabilir Denemesini Söylerim Teşekkürler

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Sıkıntıyı tam olarak yaşamadığımız için deneme yanılma yoluyla gitmeye çalışabiliriz.

ShortPall'ın dediği gibi silip tekrar yüklemek gerekebilir, pratikte hepsini silmek aynı zamanda .minecraft'ı silmek demektir, ki zaten bu tür bir sıkıntının kaynağı da genelde .minecraft oluyor.

Ayrıca, girmek istediği sunucunun IP adresinin sonuna şunu eklemeyi deneyebilir mi? :25565